Be a pinquin, omvallen en weer doorgaan is mijn motto!
Doorzettingsvermogen en altijd je doel voor ogen houden is noodzakelijk in ondernemerschap. Ik ben open en eerlijk, vrolijk en toegankelijk, deel graag mijn netwerk met je en vind het leuk om ook zelf te blijven leren.

Bedrijfsactiviteiten

Difrax is een Nederlands familiebedrijf. Al meer dan 50 jaar ontwerpen en maken we babyproducten voor baby’s en hun ouders. Het laten groeien van het merk Difrax door middel van innovatieve productontwikkeling, branding & internationalisering – bij alle producten (vanaf de tekentafel) tot en met customer care/aftersales.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Blijven rekenen, durf te vragen, investeer in jezelf en be a Pinguin!

Mijn succesformule

Vier in het leven wat er te vieren valt, de ellende krijg je toch wel dus de mooie dingen moet je zo groot mogelijk maken en een strik omheen doen!
“Als het makkelijk zou zijn zou iedereen het doen.”

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik kan met je meedenken over internationalisering (distributeurs, agenten, zelf of online) en vind het bouwen van een merk superleuk! De branding, productontwikkeling en de marketing keuzes die je moet maken met een relatief klein budget zijn mooie gespreksonderwerpen. Verder is productontwikkeling en daarmee het verschil maken een belangrijke passie van me. Een concreet nieuw product ontwikkelen, hoe leuk is dat! Dit alles met een gemotiveerd team, hoe bereik je dat, wat doe je om iedereen te laten groeien? Allerbelangrijkste punt, investeer in jezelf – door een mentor aan te vragen en wellicht kan ik nog wat andere ervaringen met je delen!

Waar sta ik over 2 jaar

Dan staat Difrax in meer Europese landen op de kaart.

Lees nu ook de artikel 5 vragen aan… | Vivienne van Eijkelenborg.

Mijn bedrijf: Difrax

Mijn LinkedIn