Hallo wereld. Ik ben Ate van der Meer; Co-owner en Chief van Snakeware, en adviseur strategie en business ontwikkeling voor besturen en bedrijven. Voor de ontwikkeling van communicatie, marketing en sales ben ik verantwoordelijk om organisaties en merken op een duurzame manier te helpen groeien. Ik ben gepassioneerd over de transformatie van bedrijven en organisaties door deze te helpen verduurzamen in een continu snel veranderende digitale wereld.

Bedrijfsactiviteiten

Cloud software, sites en e-commerce. Sinds 1995 transformeren wij het DNA van onze opdrachtgevers naar Digital. Als data driven technologie en marketingbureau hebben we een duidelijke visie: investeren in relaties en onze producten, diensten, ideeën en ervaringen elke dag beter maken. Wij bedienen de markt met bewezen en betrouwbare software en diensten. We houden de sites van onze klanten succesvol in ruim 21 beschikbare talen en in 19 landen. Data-driven, Omnichannel, headless, API en Cloud zijn onze standaard.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Bewust naïef durven zijn. Met open karakter en open vizier plannen maken en doelen behalen. Durven, Doen, Doorzetten, Delen, marketing inzichten, samenwerken, merkontwikkelen, merkbouwen, waarde creatie, IP ontwikkelen en borgen, met tegenslagen omgaan, flexibel zijn en blijven, innovatief en inventief zijn en blijven.