Over een maand gaat het nieuwe groeiprogramma ‘Een betere leider in 4 dagen’ van start, een groeiprogramma exclusief gericht op ondernemers. Ondernemer en groeiexpert Kees de Jong, initiatiefnemer van nlgroeit, daagt groeiondernemers uit om actief aan de slag te gaan met hun leiderschapskwaliteiten.

In een tijd van politieke onzekerheid, energiecrisis en oorlog staan veel ondernemers voor uitdagingen. Ondanks deze turbulente omstandigheden blijven ze vastberaden en streven ze naar groei door middel van versterkt, duurzaam en georganiseerd ondernemerschap. Dit vereist effectief leiderschap en sterke managementvaardigheden. Hoe kun je een nieuwe bedrijfscultuur tot stand brengen zonder afbreuk te doen aan de bestaande structuur en kernwaarden van je onderneming?

Ontwikkel jezelf van ‘meewerkend voorman’ naar een leider

– Kees de Jong

Ontwikkel je leiderschapsstijl

In het programma ‘Een betere leider in 4 dagen’ neemt Kees de Jong ondernemers met groeiambities mee op een reis van ‘meewerkend voorman’ naar een echte ‘leider’, in de meest positieve zin van het woord. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de missie, visie en cultuur van je bedrijf, de psychologie van het vormen van een topteam, en het investeren in leiderschap door middel van het aanleren van delegeren.

In vier interactieve sessies verdeeld over 4 weken in juni, krijg je de unieke kans om te leren van Kees en de andere docenten: Nadia van der Vlies (NONONS), Mirik Castro (ScaleUp Company), Bas Blekkingh (Authentiek Leiderschap), Wendy van Ierschot (auteur Scale-ups & downs) en Bas Janssens (Great Communicators).

Daarnaast sluiten er per sessie de volgende inspirerende keynote sprekers aan: Stijn Vos (Enstall), Anouk Roohé (Meetingselect), Jeroen van Glabbeek (CM.com) en Loes Daniels (Experiencegift).