Het mentortraject van Dick en Dolf

Dick: Ik had een hulpvraag over de strategie en marketing van mijn bedrijf. Ik wilde graag weten hoe ik dit effectiever kon aanpakken. Jaarlijks besteed ik best wel wat aan marketing, maar er komt naar mijn beleving onvoldoende uit om te groeien. Terwijl mijn ambitie is om te verdubbelen komend jaar.

Dolf: Ja, dan moet je de juiste mensen hebben.

Dick: Toen kwam ik via nlgroeit al snel bij Dolf terecht en het leuke daarvan is dat hij een soortgelijk bedrijf heeft als ik. Ik ben eigenaar van CFO Capabel. Wij helpen bedrijven financieel gezond en toekomstbestendig te maken door de inzet van part-time financieel directeuren. Dolf heeft eenzelfde soort bureau, maar dan met marketing en sales professionals.

Dolf: Ik dacht meteen ‘dit is een vraag voor mij!’. We zijn toen met elkaar gaan zitten en hebben direct een eerste stap gezet door een second opinion op het marketingbureau waar Dick mee samenwerkte uit te laten voeren. Ook heb ik hem geadviseerd om met een ervaren campagnestrateeg te gaan praten.

Dick: Dat was meteen nuttig, want kort daarna heb ik afscheid genomen van het online marketingbureau haha. Ik hoop dat het een goede beslissing is, maar dat gaan we de komende maanden zien. Je hebt dit niet één, twee, drie op de rit.

Dolf: Ik vind het ontzettend leuk om mijn ervaring te delen en bedrijven snel kan aangeven waar ze kunnen verbeteren in hun aanpak op het gebied van sales en marketing.

Dick: Dat is precies mijn uitdaging voor de komende tijd!

Ben je een ambitieuze groeiondernemer, met minimaal 1 miljoen omzet en 5 fte, die de komende tijd flink wil opschalen? En wil jij graag met deze groei-uitdaging verder worden geholpen? Een mentor van nlgroeit, die een stap verder is en de klappen van de zweep kent, kan je daarbij helpen! Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor het mentor-traject