27

maandag

mei 2024

Lessen in leiderschap, op bezoek bij De Kaap.

Laat je tijdens ons exclusieve bedrijfsbezoek aan De Kaap inspireren door Roy de Wijer en Pieter Bas Boertje, twee gepassioneerde ondernemers in de evenementenbranche. Ontdek jouw leiderschapsstijl, leer hoe je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt en hoe je kunt loslaten.

Ontdek het verhaal van Roy de Wijer, directeur van De Kaap en zijn nlgroeit mentor Pieter Bas Boertje. Pieter Bas heeft Roy bijgestaan met cruciale vragen over leiderschap, het loslaten van zaken en het aanpakken van uitdagingen – vooral belangrijk gezien de moeilijkheden die de evenementenbranche heeft gekend, met name na de coronacrisis. Deze thema’s staan centraal tijdens het evenement.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om waardevolle lessen te leren, nieuwe inzichten op te doen en samen met gelijkgestemde ondernemers de weg naar persoonlijke ontwikkeling en leiderschap te verkennen.

Op bezoek bij een bijzondere ondernemer en onderneming

Roy de Wijer

Roy de Wijer

Directeur De Kaap

Als mede-eigenaar van De Kaap en actief betrokken bij het organiseren van unieke evenementen, begrijpt Roy als geen ander de kracht van effectief leiderschap en innovatie.

Hij heeft geleerd hoe je een organisatie kunt laten groeien, zelfs in tijden van onzekerheid en deelt graag zijn kennis en ervaring met anderen.

Tijdens dit bedrijfsbezoek zal Roy zijn inzichten delen over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en het overwinnen van uitdagingen in de evenementenbranche.

Ontdek hoe Roy zijn leiderschapsstijl heeft gevormd, welke lessen hij heeft geleerd en hoe hij zijn visie heeft vertaald naar succesvolle praktijken.

Pieter Bas Boertje

Pieter Bas Boertje

Mede-eigenaar D&B Eventmarketing

Pieter Bas, mede-oprichter van Dechesne & Boertje, heeft zijn passie voor evenementen al op jonge leeftijd ontdekt. Als ‘specialist in eventmarketing’ heeft hij met zijn uitgebreide expertise een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van de evenementenbranche.

Als voorzitter van IDEA en lid van EventPlatform zet hij zich actief in voor de ontwikkeling van de sector.

Als ondernemer en optimist helpt hij graag anderen in de branche, terwijl hij blijft streven naar groei en innovatie.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Tijdens ons bezoek aan De Kaap, in gesprek met Roy de Wijer, staat een inspirerende middag vol ondernemerschap op het programma. Hier zijn enkele hoogtepunten die je kunt verwachten:

Diepgaand gesprek: Luister naar de ondernemersreis van Roy, ontdek de hoogte- en dieptepunten van zijn ondernemerschap en luister naar het gesprek met zijn nlgroeit mentor Pieter Bas Boertje die hem heeft geholpen met belangrijke vragen.

Achter de schermen bij De Kaap: Een exclusief kijkje achter de schermen bij De Kaap.

Interactieve ronde tafelsessies: Ga in gesprek met gelijkgestemde ondernemers, bespreek uitdagingen en laat je inspireren door ervaren moderatoren en inspiratoren.

Afsluitende netwerkborrel: Sluit de dag informeel af, netwerk met andere ondernemers en deel je ervaringen onder het genot van een borrel en een hapje. Een perfecte gelegenheid om de inspiratie van de dag te bespreken.

VOOR WIE?

Dit event is voor  ondernemers die geïnteresseerd zijn in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Of je nu een ondernemer bent die zich afvraagt wat voor leider je wilt zijn, hoe je kunt loslaten, of hoe je jouw organisatie naar het volgende niveau kunt tillen, dit programma biedt waardevolle inzichten en inspiratie.

Let op: dit evenement is een founders only event exclusief toegankelijk voor eigenaren van een MKB bedrijf met een omzet van tenminste €500k en minimaal 5fte.

VOORLOPIGE PROGRAMMA:

  • 14:00 uur – Ontvangst
  • 14:15 uur – In gesprek met Roy de Wijer over zijn ondernemersreis en De Kaap
  • 15:00 uur – In gesprek met Pieter Bas Boertje
  • 15:30 uur – Korte break
  • 15:45 uur – Rondetafels
  • 17:15 uur – Een rondleiding bij De Kaap
  • 17:45 uur – afsluitende borrel met een hapje

Dit event is gratis toegankelijk voor leden van nlgroeit.

  • Ben je geen lid dan rekenen we € 99. Profiteer van early bird korting, je kunt je nu aanmelden voor € 75 (geldig tot en met 9 januari).
  • Natuurlijk kun je direct lid worden, dan vervallen de kosten voor dit event. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken we aan een doel: het groter maken van van ondernemers om zo samen de Nederlandse economie te versterken. Nlgroeit is een levendig netwerk en een platform voor en door ondernemers.

Ondernemers die elkaar belangeloos helpen bij het zetten van hun volgende groeistap dat is de kern van ons bestaan. De pay-it-foward gedachte staat aan de basis van alles dat we doen. Meer hierover lees je in ons manifest.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk.