16

dinsdag

april 2024

Loslaten en delegeren, wat brengt dat?

Laat je inspireren door Seable&Co oprichter Willem-Jan. Leer hoe je jouw organisatie naar een hoger niveau tilt door effectief te delegeren en los te laten.

We gaan in gesprek met Willem-Jan Kuipers, oprichter van Seable&Co, specialist in het inrichten van superjachten en eersteklas woon- en horecaobjecten.

Eigenaar Willem-Jan Kuipers is al meer dan 20 jaar ondernemer en deelt tijdens dit bezoek graag zijn lessen met je. Vorig jaar nam hij een gedurfde stap door een CEO aan te stellen en dat leverde uitdagingen en inzichten op. Hoe ga je om met zo’n belangrijke beslissing? Welke taken behoud je zelf en wat laat je los? En nog belangrijker, waarom maak je deze keuzes? Wat brengt het je? Ontdek hoe je meer afstand kunt nemen van je bedrijf zonder het overzicht te verliezen.

Naast Willem-Jan zal ook Dick Tool van CFO en CEO Capabel zijn ondernemersreis en inzichten rondom dit thema delen. CFO en CEO Capabel helpen organisaties bij het verbeteren van hun financiële gezondheid en toekomstbestendigheid door ervaren en toegewijde senior CFO’s en CEO’s in te zetten, zowel op parttime als op fulltime basis.

Ook neem je deel aan onze rondetafelsessies waar je met gelijkgestemde ondernemers je ervaringen deelt. Mis deze kans niet om waardevolle lessen te leren, inspiratie op te doen en jouw uitdagingen te bespreken.

Bijzondere ondernemers

Willem-Jan Kuipers

Willem-Jan Kuipers

Oprichter Seable&Co

Als oprichter van Seable&Co geeft Willem-Jan strategische richting en bevordert hij de samenwerking met klanten.

Onder zijn leiding zijn verschillende bedrijven overgenomen en gerebrand tot Seable-divisies, die trots zijn op het leveren van op maat gemaakte functies voor een uitzonderlijke gebruikerservaring.

Dick Tool

Dick Tool

CFO en CEO Capabel

Dick Tool startte als franchisenemer en aandeelhouder van een vooraanstaand landelijk trainingsbureau, waarna hij zijn expertise verder uitbouwde als mede-oprichter en partner van een eigen trainingsbureau. Deze bureaus richtten zich voornamelijk op de ontwikkeling van commercie en management.

In 2017 besloot Dick het roer om te gooien en richtte hij een interim managementbureau op. Dit bureau, genaamd CFO en CEO Capabel, heeft als missie bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun financiële gezondheid en toekomstbestendigheid door ervaren en gedreven senior CFO‘s en CEO’s in te zetten, zowel op parttime als op fulltime basis.

Daarnaast ondersteunt CEO Capabel bedrijven bij het oprichten en bemensen van een Raad van Advies.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Tijdens ons bezoek aan Kasteel Henkenshage, gaan we in gesprek met Willem-Jan Kuipers en Dick Tool, staat een inspirerende middag vol ondernemerschap op het programma. Hier zijn enkele hoogtepunten die je kunt verwachten:

Diepgaand gesprek: Luister naar de ondernemersreis van Willem-Jan, waar hij ook zijn inzichten en ervaringen deelt over zijn keuze om een CEO aan te stellen. Ook Dick Tool vertelt over het belang van delegeren en het aanstellen van een CEO binnen zijn eigen bedrijf.

Interactieve ronde tafelsessies: Ga in gesprek met gelijkgestemde ondernemers, bespreek uitdagingen en laat je inspireren door ervaren moderatoren en inspiratoren.

Afsluitende netwerkborrel: Sluit de dag informeel af, netwerk met andere ondernemers en deel je ervaringen onder het genot van een borrel en een hapje. Een perfecte gelegenheid om de inspiratie van de dag te bespreken.

VOOR WIE?

Dit evenement is bedoeld voor ondernemers en leiders die hun vaardigheden in delegeren en loslaten willen verbeteren om de groei van hun organisatie te stimuleren én voor professionals die op zoek zijn naar praktische strategieën om hun leiderschap te versterken en ruimte te creëren voor innovatie en groei.

Let op: dit evenement is een founders only event exclusief toegankelijk voor eigenaren van een MKB bedrijf met een omzet van tenminste €500k en minimaal 5fte.

VOORLOPIGE PROGRAMMA:

  • 13:15 uur – Ontvangst
  • 13:45 uur – Plenair welkomstwoord en in gesprek met Willem-Jan over zijn ondernemersreis en het aanstellen van een CEO voor Seable&Co
  • 14:40 uur -In gesprek met Dick Tool
  • 15:45 uur – Rondetafels
  • 17:00 uur – Recap en afsluitende borrel met een hapje

Dit event is gratis toegankelijk voor leden van nlgroeit.

  • Ben je geen lid dan rekenen we € 99. Profiteer van early bird korting, je kunt je nu aanmelden voor € 75 (geldig tot een week voor aanvang van het event).
  • Natuurlijk kun je direct lid worden, dan vervallen de kosten voor dit event. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken we aan een doel: het groter maken van van ondernemers om zo samen de Nederlandse economie te versterken. Nlgroeit is een levendig netwerk en een platform voor en door ondernemers.

Ondernemers die elkaar belangeloos helpen bij het zetten van hun volgende groeistap dat is de kern van ons bestaan. De pay-it-foward gedachte staat aan de basis van alles dat we doen. Meer hierover lees je in ons manifest.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk.