03

woensdag

april 2024

Het geheim achter de groei van Sneleentaxi & Matt Sleeps

Nlgroeit organiseert samen met Sven Braam van sneleentaxi een event over groeistrategieën en opschalen. Daarnaast zal Joep Verbunt, de oprichter van Matt Sleeps, zijn inzichten delen over het succesvol positioneren van Matt Sleeps als een toonaangevend merk in de slaapindustrie.

Ontdek de groeistrategieën van Sven Braam (Sneleentaxi) en Joep Verbunt (Matt Sleeps)

Ontdek het geheim achter het succes van Sven Braam van Sneleentaxi en Joep Verbunt van Matt Sleeps. Deze twee jonge ondernemers hebben hun bedrijven laten floreren door slimme groeistrategieën toe te passen. Leer meer over hun aanpak en hoe zij hun ondernemingen hebben laten groeien. Laat je inspireren door de successen van Sneleentaxi en Matt Sleeps en ontdek hoe ook jij jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunt brengen.

Sven Braam

Sven Braam

Founder Sneleentaxi

Ontdek het inspirerende verhaal van Sven Braam, de oprichter van Sneleentaxi. Ondanks de uitdagingen van de coronacrisis, slaagde Sven erin om met een slimme koerswijziging het hoofd boven water te houden.

Nu, met een nieuwe investering op zak, gaat Sneleentaxi voor een landelijke expansie, waarbij de focus op groei weer centraal staat.

Welke obstakels moesten worden overwonnen tijdens de opstartfase? En waarom floreerde Sneleentaxi juist tijdens de pandemie, terwijl de concurrentie afnam?

Ontdek het tijdens dit event, samen met direct toepasbare tips om zelf ook tegen de stroom in te kunnen zwemmen.

Joep Verbunt

Joep Verbunt

Founder Matt Sleeps

Maak kennis met Joep Verbunt, de oprichter van Matt Sleeps.

Met een passie voor innovatie en een scherp oog voor detail heeft Joep Matt Sleeps op de kaart gezet als een vooraanstaand merk in de slaapindustrie.

Zijn reis als ondernemer begon met een visie om het traditionele slaapproces te veranderen en klanten een unieke slaapervaring te bieden. Door te focussen op hoogwaardige materialen, duurzaamheid en klanttevredenheid heeft Joep een bedrijf gecreëerd dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie.

Joep deelt graag zijn kennis en ervaringen om anderen te inspireren en te motiveren op hun eigen ondernemersreis.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Tijdens dit event nodigen we jou, als groeiondernemer, uit om te luisteren naar de ervaringen van twee groeiondernemers over het opschalen van hun bedrijf. Je breidt je netwerk uit, leert van ervaren topondernemers en groei-experts, en krijgt de kans om je groeivragen te stellen en je groeidromen te verfijnen.

Achter de schermen bij sneleentaxi: Een exclusief kijkje achter de schermen bij sneleentaxi.

Interactieve rondetafelsessies: Ga in gesprek met gelijkgestemde ondernemers, bespreek uitdagingen en laat je inspireren door ervaren ondernemers.

Afsluitende netwerkborrel: Sluit de dag informeel af, netwerk met andere ondernemers en deel je ervaringen onder het genot van een borrel en een hapje. Een perfecte gelegenheid om de inspiratie van de dag te bespreken.

VOOR WIE?

Dit event is voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in het opstellen van een groeistrategie en het opschalen van je onderneming.

Ben jij een groeiondernemer die klaar is voor de volgende stap? Sluit dan aan bij dit evenement waar je kunt leren van ervaren topondernemers en groei-experts. Breid je netwerk uit en krijg de kans om je groeivragen te stellen en je groeidromen te verfijnen. Ontdek hoe klankborden met mede-ondernemers die net als jij aan het groeien zijn, je een enorme boost kunnen geven in de juiste richting.

Let op: dit evenement is een founders only event exclusief toegankelijk voor eigenaren van een MKB bedrijf met een omzet van tenminste €1 miljoen en minimaal 4fte.

VOORLOPIGE PROGRAMMA:

  • 16.30 Welkom
  • 16.40 Interview met Sven Braam
  • 17.05 Interview met Joep Verbunt
  • 17.40 Start rondetafelgesprekken
  • 19.15 Wrap-up
  • 19.30 Buffet diner / borrel
  • 20.30 Einde event

Dit event is gratis toegankelijk voor leden van nlgroeit.

  • Ben je geen lid dan rekenen we € 99. Profiteer van early bird korting, je kunt je een week voor aanvang van het event aanmelden voor € 75.
  • Je kan ook direct lid worden, dan vervallen de kosten voor dit event. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken we aan een doel: het groter maken van van ondernemers om zo samen de Nederlandse economie te versterken. Nlgroeit is een levendig netwerk en een platform voor en door ondernemers.

Ondernemers die elkaar belangeloos helpen bij het zetten van hun volgende groeistap dat is de kern van ons bestaan. De pay-it-foward gedachte staat aan de basis van alles dat we doen. Meer hierover lees je in ons manifest.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk.