05

woensdag

april 2023

nlgroeit x ScaleUp Summit

Excelleren in crisistijd! Als leiderschapsteam anticipeer je hierop door continu nieuwe groeipaden te ontdekken en het juiste scenario op het juiste moment uit de kast te halen.

De waterval van crises die ondernemers de afgelopen tijd over zich heen kregen, liegt er niet om. En het ziet er niet naar uit dat de storm de komende jaren gaat liggen: integendeel. Ik zie overal om me heen hoe bedrijven van uitdaging naar uitdaging rennen. Groeikoers houden is lastiger dan ooit. Maar waar het rommelt, liggen altijd kansen. Hoe groeit en bloeit jouw bedrijf als nooit tevoren, juist in tijden van crisis?

Daar gaan we op woensdag 5 april antwoord op geven tijdens de ScaleUp Summit 2023! En dat doen we met een knaller van een line-up. Een greep:

  • Verne Harnish, grondlegger van het Scaling Up gedachtegoed
  • Hermann Simon, Founder Simon-Kucher & Partners & Thinkers50 Hall of Fame
  • Wendy van Ierschot, Founder/CEO VIE People
  • Michiel Muller, Founder/CEO Picnic
  • Ali Nikram, Founder/CEO bunq bank
  • Bas Witvoet, CEO Oranjegroep & “Dragon”

En veel, veel meer…

Wat ga je doen?

De ScaleUp Summit 2023 geeft je de handvatten om als ondernemer mee te bewegen en te excelleren in tijden van onzekerheid. We geven antwoord op de vraag hoe je jouw organisatie inricht op een veranderende wereld en hoe je als bedrijf een mindset van weerbaarheid en wendbaarheid adopteert. En vanzelfsprekend is er op de ScaleUp Summit ook veel aandacht voor het leiderschap dat past bij deze ontwikkelingen. Zowel vanuit de theorie als de praktijk.

Verzekerd zijn van de beste plek(ken)? Schrijf je nu in met korting via nlgroeit! Met kortingscode TSNW-NLGROEIT-SUM23 krijg je 25% korting. Deze exclusieve korting is inclusief de staffelkorting: €595,- (Ticket 1) // €525,- (Ticket 2) // €395,- (Ticket 3 en meer).