30

donderdag

maart 2023

Business Boost Live

BusinessBoost Live is hét evenement voor mensen met een ondernemende geest die zichzelf continu in beweging willen zetten. De verhalen, learnings en toepasbare inzichten helpen bezoekers bij de realisatie van de eigen groeiambities. Een unieke mix tussen business en entertainment.

Hoe ziet het programma van BusinessBoost Live eruit?
De show start om 20:00 uur en bestaat uit verschillende programmaonderdelen: exclusieve verhalen, interviews, tafelgesprekken, showelementen en entertainment. Tijdens BusinessBoost Live spreken vooraanstaande ondernemers over thema’s en bijbehorende issues die altijd actueel en relevant zijn. Thema’s die deze editie aan bod komen: groei, context, marketing, innovatie & tech, duurzaamheid, mens & werk en nieuwe businessmodellen. BusinessBoost Live neemt je eveneens mee in de verwachtingen en voorspellingen voor de Nederlandse economie.

Verdieping in jouw Business tijdens BusinessBoost Live?
Je kunt jouw business een extra boost geven door deel te nemen aan de BusinessBoost Experience. In een intieme setting geven bekende ondernemers masterclasses (Boostcamps) en delen exclusief hun succesverhaal. Naast twee Boostcamps krijg je toegang tot de Business Social Club; dé plek voor unieke ontmoetingen en kruisbestuivingen. De BusinessBoost Experience start om 16:30 uur. Na aankoop van jouw golden ticket, kun je je op een later moment inschrijven voor de Boostcamps. Lees hier meer over op onze Boostcamp pagina.

BusinessBoost Live programma:
19:00 uur deuren open
20:00 uur aanvang show
22.00 uur einde show 

BusinessBoost Experience:
16:00 uur deuren open
16:30 uur plenaire openingssessie
17:15 uur Boostcamp ronde 1
18:15 uur Boostcamp ronde 2
20:00 uur aanvang show
22.00 uur netwerkborrel in de Business Social Club

Het is nu mogelijk om via nlgroeit tickets aan te schaffen met 15% korting (de korting geldt voor alle tickets). Door de kortingscode BBLnlgroeit23 toe te voegen aan je bestelling, geniet je vanaf nu van deze mooie korting!