01

donderdag

juni 2023

Gelderland groeit

Nlgroeit komt naar de groeiondernemers in het Oosten van Nederland. In samenwerking met Centraal Beheer en Oost NL, organiseert nlgroeit speciaal voor Scale-Up ondernemers het Gelderland groeit event. Dit inspirerende event vindt plaats op donderdag 1 juni op de campus van Centraal Beheer in Apeldoorn en staat in het teken van groeien op een duurzame manier en impact maken via ondernemerschap.

Speciaal voor Scale-Up ondernemers in het oosten van Nederland

Als groeiondernemer sta je momenteel voor tal van uitdagingen. Het ontwikkelen van duurzame producten en diensten, het aantrekken van de beste talenten en het navigeren door een steeds veranderende markt zijn slechts enkele voorbeelden. Hoewel het vinden van de juiste kansen een uitdaging kan zijn, bieden ze wel de mogelijkheid om toekomstbestendig je bedrijf te laten groeien. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen.

Daarom organiseert nlgroeit in samenwerking met Centraal Beheer en Oost NL het Gelderland groeit event op donderdag 1 juni. Een event speciaal voor en door groeiondernemers, waar je kunt leren van inspirerende sprekers en in contact kunt komen met gelijkgestemde ondernemers.

Sprekers

Florian en Roeland zijn echte inspiratiebronnen voor iedere ondernemer die zich ook wil inzetten voor groei en een duurzamere wereld. Wil jij leren van hun ervaringen en inzichten? Kom dan naar het Gelderland groeit event op donderdag 1 juni 2023 op de campus van Centraal Beheer in Apeldoorn en laat je deze ochtend inspireren!

 Florian Dirkse

Florian Dirkse

The Ocean Cleanup

Florian Dirkse is een gepassioneerde zeiler en heeft een missie: het opruimen van onze oceanen. Samen met Boyan Slat startte hij "The largest cleanup in history", het project The Ocean Cleanup. Florian schetst zijn verhaal over Ocean Cleanup, en het belang van groot durven denken.

Roeland van Delden

Roeland van Delden

Leadax

Roeland van Delden is de oprichter en CEO van Leadax, een duurzaam bedrijf dat loodvervangers maakt van afval uit veiligheidsglas. Roeland zal spreken over de uitdagingen die zijn bedrijf heeft overwonnen en hoe duurzaamheid en een lage prijs hand in hand kunnen gaan.

Programma

Ontmoet andere groeiondernemers uit de regio en deel actief kennis en ervaringen tijdens het Gelderland Groeit event. Ga aan tafel met gelijkgestemde ondernemers in een vergelijkbare fase van hun ondernemersloopbaan en kom samen verder door uitdagingen te bespreken. Een moderator en inspirator zullen het gesprek leiden en ervoor zorgen dat iedereen het maximale uit de rondetafelsessie haalt.

Van ondernemers die eerder bij een nlgroeit evenement geweest zijn, weten we dat dineren met andere founders van groeibedrijven altijd meer oplevert dan de investering die ermee is gemoeid.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk en daarom vragen we slechts een kleine bijdrage in de kosten voor dit evenement. Deze bijdrage zal onder andere de hapjes, drankjes en diner dekken.

Het evenement zal plaatsvinden op donderdagmiddag 1 juni op de campus van Centraal Beheer in Apeldoorn. De tijden zijn inloop vanaf 14:45 en we starten stipt om 15:15 uur tot 20:00 uur.

We kijken er naar uit om jou daar te zien!

Nog niet bekend met nlgroeit?

‘Gelderland Groeit’ is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Wij helpen ondernemers met bedrijven tussen de 500.000 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn. We willen jou als ambitieuze ondernemer challengen! En we vragen je om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers.

Nlgroeit is sinds 2022 een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij willen jou als ondernemer structureel kunnen helpen bij jouw groei. Om deze groei te realiseren moeten wij zelf ook groeien. Daarom zal er vanaf heden een kleine bijdrage in de kosten doorberekend worden voor de events van nlgroeit.