25

donderdag

mei 2023

nlgroeit tijdens Upstream Rotterdam

Tijdens het Upstream event in Rotterdam zal er speciaal voor de Scale-Up ondernemer een nlgroeit event georganiseerd worden. Nlgroeit en Upstream Rotterdam nodigen je op donderdag 25 mei uit voor dit inspirerende event in dé hotspot van Rotterdam, CIC.

Ontmoet gelijkgestemde groeiondernemers

Als ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om bij te blijven in een tijdperk van snelle technologische, maatschappelijke en economische veranderingen. Het kan soms lastig zijn om de juiste kansen te vinden om verder te groeien en toekomstbestendig te blijven. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen.

Graag nodigen wij je uit voor een inspirerende evenement op donderdagochtend 25 mei (9.00-13.00 uur) in CIC Rotterdam, georganiseerd door nlgroeit en Upstream Rotterdam, voor en door ondernemers. Tijdens deze bijeenkomst delen we kennis en ervaringen over hoe je op een gezonde en effectieve manier kunt opschalen.

Ontmoet gelijkgestemde groeiondernemers en laat je inspireren door succesverhalen van topondernemers zoals Raymon Pauwels (GO Sharing) en Nils Clement (Euro Caps) in een interview met host Kees de Jong, mede-oprichter en mentor van nlgroeit.

Ontdek waardevolle inzichten en leer van de besten in het vak om zo je eigen groei te stimuleren.

Sprekers

Raymon en Nils zijn echte inspiratiebronnen voor iedere ondernemer die zich ook wil inzetten voor groei en een duurzamere wereld. Wil jij leren van hun ervaringen en inzichten? Kom dan naar het nlgroeit x Upstream Rotterdam event op donderdag 25 mei 2023 in Rotterdam CIC en laat je deze ochtend inspireren!

Raymon Pauwels

Raymon Pauwels

GO Sharing

Raymon Pauwels is medeoprichter van GO Sharing, dat begon met elektrische deelscooters en nu ook deelfietsen en -auto’s aanbiedt. Forbes Magazine erkende hem onlangs met de "30 under 30" award. Hij zal niet alleen delen over zijn successen, maar ook de uitdagingen en obstakels bespreken die hij als ondernemer heeft moeten overwinnen.

 Nils Clement

Nils Clement

Euro Caps

Nils Clement is de CEO en medeoprichter van Euro Caps, ’s werelds grootste private label fabrikant van koffiecups. Met doorzettingsvermogen en lef heeft hij Euro Caps uitgebouwd tot een internationaal succesvol bedrijf. Nils gelooft in duurzaamheid en het bouwen van partnerships. Als mentor bij nlgroeit inspireert hij ondernemers met waardevolle inzichten.

Programma

Voorlopige programma Upstream Rotterdam 25 mei 2023

Wat kun je verwachten tijdens de peer-to-peer sessies?

Tijdens de peer-to-peer sessie ga je aan tafel met andere groeiondernemers, onder begeleiding van een moderator en inspirator. Je wordt ingedeeld op omvang/fase van de onderneming en we proberen om ondernemers uit verschillende branches aan een tafel in te delen zodat je zo open mogelijk over de uitdagingen kunt praten. Uiteraard is wat je deelt vertrouwelijk. Het doel is leren van elkaar en het inzicht geven dat andere ondernemers vaak tegen dezelfde uitdagingen aanlopen.

Bij deze peer-to-peer sessies kun je niet alleen nieuwe inzichten krijgen, maar ook waardevolle connecties maken die je verder helpen in je onderneming. Geniet daarbij van koffie, thee en wat lekkers en we sluiten af met een heerlijke lunch.

En het beste nieuws?

Als lid van nlgroeit is jouw ticket gratis! Voor niet-leden bedraagt de ticketprijs € 50.

Word nu lid van nlgroeit en ontvang ondersteuning bij jouw groei-uitdagingen. Altijd en wanneer je wilt! Voor slechts € 295 per jaar krijg je inzicht in groeimogelijkheden en toegang tot onze poule van topmentoren die jou begeleiden door je groeiproces.

Meld je aan voor het nlgroeit x Upstream Rotterdam event en ontdek hoe je jouw bedrijf gezond en toekomstbestendig kunt laten groeien.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Nog niet bekend met nlgroeit?

‘Rotterdam Groeit’ is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Wij helpen ondernemers met bedrijven tussen de 0.5 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn. We willen jou als ambitieuze ondernemer challengen! En we vragen je om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers.

Nlgroeit is sinds 2022 een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij willen jou als ondernemer structureel kunnen helpen bij jouw groei. Om deze groei te realiseren moeten wij zelf ook groeien. Daarom zal er vanaf heden een kleine bijdrage in de kosten doorberekend worden voor de events van nlgroeit.

CIC-Rotterdam-Upstream-Gebouw-nlgroeit
CIC-Rotterdam-Upstream-Zaal-Kaleidoscope-nlgroeit
CIC-Rotterdam-Upstream-nlgroeit