05

dinsdag

maart 2024

Expertsessie dynamisch ondernemen

Nlgroeit organiseert samen met Karin Kleingeld van Next Level MKB een expertsessie over hoe je de veerkracht van jouw bedrijf vergroot en succesvol blijft opereren, zelfs in turbulente tijden. Het event vindt plaats op dinsdag 5 maart 2024 in Uden. Een founders only event voor eigenaren van een MKB bedrijf met minimaal €500k omzet en 5fte. Leer van de experts, laat je inspireren en kom in contact met gelijkgestemde ondernemers.

Hoe navigeer je door uitdagende en veranderende tijden?

Expertsessie onder leiding van Karin Kleingeld

Als ondernemer sta je voor constante uitdagingen en kansen. Juist in deze dynamische tijd is het essentieel om te begrijpen hoe je jouw bedrijf kunt aanpassen en laten groeien in een snel veranderende zakelijke omgeving. De vaardigheid om flexibel de bakens te verzetten bij veranderende omstandigheden is de allergrootste asset van ieder bedrijf. Hiermee leg je een robuust fundament onder de (impact)waarde van je bedrijf.

Daarom nodigen we je uit voor deze expertsessie onder leiding van Karin Kleingeld, oprichter van Next Level MKB, en gehost door Kees de Jong.

Deze sessie vindt plaats bij Chain Logistics, een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van volledige logistieke dienstverlening. Chain Logistics, opgericht door de visionaire Rob Jansen, fungeert niet alleen als gastheer voor dit evenement, maar belichaamt ook een unieke benadering van zakendoen in de logistieke sector.

Als oprichter van Chain Logistics heeft Rob Jansen niet alleen een succesvolle onderneming opgebouwd, maar ook een bedrijf met een diepgeworteld engagement voor sociaal ondernemen. Dit gaat verder dan alleen logistieke efficiëntie; Chain Logistics biedt een persoonlijke klantrelatie, snelle en flexibele oplossingen, en creëert kansen op de arbeidsmarkt. In tijden van marktveranderingen, geopolitieke onzekerheden en andere uitdagingen, is het verhaal van Chain Logistics een bron van inspiratie voor ondernemers die streven naar duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke impact.

Tijdens deze sessie zullen Kees, Karin en Rob ingaan op de verschillende aspecten van herstructurering, van strategische herpositionering tot crisismanagement. De sessie biedt praktische handvatten voor bedrijven om hun veerkracht te vergroten en succesvol te blijven opereren, zelfs in turbulente tijden.

Next Level MKB heeft talloze MKB-bedrijven ondersteund in alle branches en op alle manieren en urgenties, van vroeg tot laat. Deze ervaringen worden met je gedeeld tijdens deze sessie.

Schrijf je nu in voor deze expertsessie en ontvang waardevolle inzichten om te ontdekken hoe jouw bedrijf kan gedijen in een dynamische zakelijke omgeving. Investeer in de toekomst van je onderneming. 

Sprekers

Karin Kleingeld

Karin Kleingeld

Next Level MKB

Karin Kleingeld, een inspirerende en directe waardestrateeg met een scherp analytisch vermogen.

Als oprichter van Next Level MKB brengt Karin praktische en resultaatgerichte oplossingen, waarbij ze met een gezond gevoel voor humor complexe waardegroei-uitdagingen benadert.

Next Level MKB zorgt ervoor dat jij de regie neemt en houdt over de waardegroei van jouw bedrijf. Hiervoor heeft Karin vanuit haar jarenlange ervaring een werkbare methode ontwikkeld, waarmee je een degelijk en systematisch fundament kunt leggen onder de financiële- en impactwaarde van je bedrijf.

Haar motto "Als je het niet simpel kunt verwoorden, heb je het niet echt begrepen" weerspiegelt haar streven naar helderheid en tastbare resultaten voor MKB-ondernemers.

Rob Jansen

Rob Jansen

Chain Logistics

Als grondlegger van Chain Logistics heeft Rob Jansen niet enkel een welvarende onderneming opgebouwd, maar tevens een bedrijf met een diepgaande betrokkenheid voor sociaal ondernemerschap. Dit strekt zich verder uit dan enkel logistieke doeltreffendheid; Chain Logistics biedt een persoonlijke klantrelatie, snelle en flexibele oplossingen, en draagt bij aan kansen op de arbeidsmarkt. In een tijd van veranderingen in de markt, geopolitieke onzekerheden en diverse uitdagingen, dient het verhaal van Chain Logistics als een bron van inspiratie voor ondernemers die streven naar duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke impact.

 • 9:00-9:30

  Inloop en registratie.

 • 09:30-11:00

  Hoe navigeer je door uitdagende en veranderende tijden? Expertsessie met Karin Kleingeld, gehost door Kees de Jong.

 • 11:00-11:15

  Korte pauze

 • 11:15-12:30

  In gesprek met gelijkgestemde ondernemers aan de rondetafels.

 • 12:30-13:30

  Recap en afsluiting met tot slot een lunch en kans om te netwerken.

Expertsessie & in gesprek met ondernemers

Leer van en laat je inspireren door Karin Kleingeld. Ontmoet andere groeiondernemers en deel actief kennis en ervaringen tijdens deze expertsessie. Ga aan tafel met gelijkgestemde ondernemers in een vergelijkbare fase van hun ondernemersloopbaan en kom samen verder door uitdagingen te bespreken. Het gesprek wordt geleid door een moderator en inspirator zodat iedereen het maximale uit de rondetafelsessie haalt.

Het evenement zal plaatsvinden op dinsdag 5 maart 2024 bij Chain Logistics in Uden. Inloop start vanaf 8:45 en we starten stipt om 9:15 uur. De afsluiting is 13:30 uur.

We kijken er naar uit om jou daar te zien!

Dit event is gratis toegankelijk voor leden van nlgroeit.

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken we aan een doel: het groter maken van van ondernemers om zo samen de Nederlandse economie te versterken. Nlgroeit is een levendig netwerk en een platform voor en door ondernemers.

Ondernemers die elkaar belangeloos helpen bij het zetten van hun volgende groeistap dat is de kern van ons bestaan. De pay-it-foward gedachte staat aan de basis van alles dat we doen. Meer hierover lees je in ons manifest.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk