08

maandag

juli 2024

Hoe een sterke bedrijfscultuur de drijvende kracht is achter succesvolle groei

Verken de geheimen van een succesvolle bedrijfscultuur tijdens ons bezoek aan Azerty. Ontdek hoe Jeroen te Wierik een bedrijfscultuur heeft opgebouwd die mensen verbindt en maak kennis met de opmerkelijke reis van deze ondernemer, van start-up tot toonaangevend e-commercebedrijf met meer dan 200 tevreden medewerkers. Daarnaast zal Rob Jansen van Chain Logistics zijn visie delen over medemenselijk ondernemen en zijn inzet voor een inclusieve werkomgeving.

Waarom je naar dit event moet komen

Ontdek de geheimen van een succesvolle bedrijfscultuur tijdens dit bedrijfsbezoek aan Azerty. Leer van Jeroen te Wierik hoe je een bedrijfscultuur opbouwt die mensen bindt en maak kennis met de fascinerende reis van deze ondernemer. Samen met zijn compagnon transformeerde hij een bescheiden start-up tot een toonaangevend e-commercebedrijf met meer dan 200 blije medewerkers.

Daarnaast spreekt Rob Jansen over zijn bedrijf, Chain Logistics, gespecialiseerd in logistieke dienstverlening en met een sterke bedrijfscultuur als kern. Rob’s visie op medemenselijk ondernemen en zijn inzet voor een inclusieve werkomgeving maken hem een inspirerende spreker voor dit event.

Wat je kunt verwachten:

 • Leer hoe het creëren van een unieke bedrijfscultuur kan leiden tot een werkomgeving waarin medewerkers floreren en met plezier werken, waardoor je personeelsverloop tegengaat.
 • Leer van Jeroen te Wierik van Azerty en Rob Jansen van Chain Logistics: hoe hebben zij een sterke bedrijfscultuur opgezet?
 • Spar met gelijkgestemde ondernemers en leer van elkaars ervaringen door deel te nemen aan de interactieve rondetafelgesprekken.

Dit event is in samenwerking met ‘De weg van medemenselijk ondernemen’ (mede mogelijk door Goldschmeding Foundation)

Leer onze inspirerende sprekers kennen

Jeroen te Wierik

Jeroen te Wierik

Eigenaar Azerty

Maak kennis met Jeroen te Wierik, medeoprichter van IT-webshop Azerty, een bedrijf dat streeft naar perfectie en mensgerichte waarden.

Jeroen gelooft sterk in het bieden van kansen en inspiratie aan zijn medewerkers, waarbij hij vrijheid in denken en handelen stimuleert. Hij gelooft dat wanneer een organisatie goed wordt ingericht, iedereen in staat is om buitengewone dingen te bereiken.

Bij Azerty wordt dit "MAGIC" genoemd - het onverklaarbare vermogen om bijzondere resultaten te behalen door de focus te leggen op aandacht en menselijkheid te midden van geautomatiseerde processen.

Zijn visie en leiderschap vormen de kern van de unieke bedrijfscultuur van Azerty, waar het streven naar excellentie en mensgerichtheid centraal staan.

Rob Jansen

Rob Jansen

Eigenaar Chain Logistics

Rob Jansen is een inspirerende ondernemer en de oprichter van Chain Logistics, een bedrijf gespecialiseerd in logistieke dienstverlening. Met een sterke focus op sociaal ondernemen en goed werkgeverschap heeft Rob een bedrijfscultuur gecreëerd waarin menselijkheid en inclusiviteit centraal staan.

Chain Logistics combineert vernieuwende logistiek met sociaal engagement door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden en te investeren in een betrokken en gemotiveerd team.

Rob’s toewijding aan medemenselijk ondernemen heeft Chain Logistics getransformeerd tot een bedrijf waarin iedereen een eerlijke kans krijgt en waarin betrokkenheid en samenwerking voorop staan.

 Toegangskaarten zijn beschikbaar, koop ze nu!

LEDENTICKET

Gratis

 • Toegang tot het event
 • Deelname aan de rondetafelgesprekken
 • Lunch inbegrepen
 • Geniet van alle voordelen van lid zijn

NIET-LEDENTICKET

99,-

 • Toegang tot het event
 • Deelname aan de rondetafelgesprekken
 • Lunch inbegrepen
 • Week voor aanvang van het event voor €75,-

Veelgestelde vragen

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. We bieden een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Met praktische tips en concrete acties waarmee je als ondernemer morgen al aan de slag kunt.

Events van nlgroeit zijn exclusief toegankelijk voor founders en eigenaren van een MKB-bedrijf met een omzet van 1-100 miljoen euro (en minimaal 4 fte). Zo waarborgen we de kwaliteit van onze events en weten we zeker dat we waardevolle rondetafelgesprekken tot stand brengen.

Tijdens onze events ga je aan tafel met mede-ondernemers en bespreek je jouw uitdagingen. Dit noemen wij het rondetafelgesprek. Maar wat is een rondetafelgesprek eigenlijk en hoe verloopt zo’n sessie?

Het rondetafelgesprek. Wij stellen de rondetafels zorgvuldig samen. Neem plaats aan tafel met gelijkgestemde ondernemers die zich in dezelfde groeifase bevinden als jij. Dit biedt de mogelijkheid om jezelf te spiegelen aan elkaars uitdagingen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

De inspirator. Naast jou aan tafel schuift een inspirator aan: een ondernemer die net dat stapje verder is in zijn of haar ondernemersreis. De inspirator deelt ervaringen, moedigt aan en biedt waardevol inzicht om jouw groei te stimuleren.

De moderator. Ook is er een ervaren moderator aanwezig om het gesprek in goede banen te leiden. De moderator zorgt ervoor dat iedereen aan het woord komt en dat elk inzicht wordt belicht. Zo haalt iedereen het maximale uit het rondetafelgesprek.

Nlgroeit-events zijn gratis voor onze leden. Niet leden betalen €75,- voor een ticket een week voor aanvang van het event. Daarna betaal je €99,-.

Ondernemers
over onze events

Imke Arts

Imke Arts

Imke Arts

Mint

“Nadat de sprekers inspirerende verhalen hebben gedeeld dan merk je bij de rondetafelgesprekken dat iedereen ook kwetsbaar durft te zijn. Ze delen over de missers die zijn gemaakt, maar ook de successen. Je merkt dat iedereen vanuit een intentie ervaringen deelt om een ander mee verder te helpen.”

Nils Clement

Nils-Clement-Euro-Caps

Nils Clement

Euro-Caps

“Ik denk dat iedere ondernemer zichzelf moet blijven uitdagen. Door een paar keer per jaar de tijd te nemen om voor jezelf even stil te staan bij waar je staat in je rol als leider, als oprichter of als ondernemer.”

Sven Teeuwen

Sven Teeuwen

We Build 4 You

“Het is erg interessant om te horen van mede-ondernemers met welke problemen ze zitten. Daar leer je gewoon van. Je bereid jezelf ook gelijk voor op de volgende fase. Want als je dat in het moment moet gaan doen ben je te laat. Dat heb ik zelf ook meegemaakt. Je kan beter wat vooruit werken en dan heb je alvast de mentoren en mede-ondernemers om je heen om alvast dat volgende groeistuk aan te kunnen.”

Willem-Jan Kuipers

thumbnail testimonial nlgroeit-events

Willem-Jan Kuipers

Seable&Co

“Eigenlijk alle nlgroeit-events zijn leuk om naar toe te gaan. Het is inspirerend, het geeft energie en het geeft weer nieuwe ideeën. Je komt met andere ondernemers tot de conclusie dat ongeacht welke industrie we zitten we allemaal dezelfde uitdagingen hebben.”

Jochum Jarigsma

Jochum Jarigsma

Vol-Gas Marketing

“Ik vond het zelf best ingewikkeld om tijd vrij te maken. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat je echt gedwongen wordt om na te denken van ‘doe ik echt de juiste dingen?’”