19

woensdag

juni 2024

Groeien en opschalen zonder gedoe

Verkrijg tijdens deze expertsessie met topondernemers Bart van Nol (ScaleUp Company), Julian van de Steeg (BridgeFund) en René Frijters (Knab) concrete strategieën om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Leer tijdens deze exclusieve sessie hoe je groei en opschaling aanpakt zonder gedoe en wat het belang is van mentorschap.

Waarom je naar dit event moet komen

Jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen zonder tegen obstakels aan te lopen? Tijdens deze expertsessie krijg je concrete strategieën van Bart van Nol, co-founder van ScaleUp Company, die zijn expertise deelt over het effectief opschalen van bedrijven. Bart heeft meer dan tweehonderd scaleups begeleid en is een autoriteit op het gebied van klantstrategie en bedrijfscultuur.

Daarnaast deelt Julian van de Steeg, oprichter en CEO van BridgeFund, praktijklessen uit zijn eigen ervaring als succesvolle ondernemer en financier. BridgeFund, een snelgroeiende fintech, biedt ondernemers financiële oplossingen buiten de traditionele bankwereld. Julian deelt zijn inzichten over het overbruggen van financiële uitdagingen en het stimuleren van bedrijfsgroei.

Ook René Frijters is aanwezig en gaat in gesprek met Julian. René is groeiambassadeur en oprichter van o.a. Alex beleggersbank en Knab. Als mentor van Julian licht hij graag het belang van mentorship toe. Met zijn ervaring heeft hij Julian verder kunnen helpen en tegelijkertijd veel van Julian geleerd. De salesgedreven aanpak die BridgeFund hanteert, vindt hij heel verfrissend en anders dan hij ooit deed. René is inmiddels aandeelhouder van BridgeFund.

Let op: Wil je hier bij zijn? Meld je aan, want vol=vol. Dit event is exclusief voor ondernemers met meer dan 20 fte.

Wat je kunt verwachten:

 • Leer van Bart van Nol hoe je bedrijfsstructuren en -culturen kunt optimaliseren om leiderschapsteams in staat te stellen bedrijfsdoelen te behalen.
 • Ontvang waardevolle lessen van Julian van de Steeg over het overbruggen van financiële uitdagingen en het verkrijgen van financiering buiten traditionele banken.
 • Ontdek specifieke stappen om groei te stimuleren en obstakels te overwinnen in jouw bedrijf.
 • Luister naar René Frijters die in gesprek gaat met Julian. René deelt als mentor van Julian zijn inzichten over het belang van mentorschap.
 • Spar met gelijkgestemde ondernemers en leer van elkaars ervaringen door deel te nemen aan de interactieve rondetafelgesprekken

Leer onze inspirerende sprekers kennen

Bart van Nol

Bart van Nol

Co-founder ScaleUp Company

Maak kennis met Bart van Nol, co-founder en mede-eigenaar van Scaleup Company. Bart’s ondernemersreis begon in 1999 met de oprichting van het succesvolle fieldmarketingbureau Pepperminds. Sindsdien heeft hij meer dan tweehonderd scaleups begeleid en is hij gespecialiseerd in klantstrategie, gedragsvorming en het opzetten van bedrijfsstructuren en -culturen die leiderschapsteams in staat stellen om bedrijfsdoelen te behalen.

Bart heeft belangrijke lessen geleerd als ondernemer. Hij benadrukt het belang van focus en het maken van keuzes om een bedrijf succesvol te laten groeien. Door goede mensen aan te nemen en een sterke structuur te creëren, heeft Bart ervoor gezorgd dat zijn bedrijven minder afhankelijk werden van zijn persoonlijke inbreng.

Na jaren van kracht en bewijsdrang onderneemt Bart nu meer vanuit gevoel en minder vanuit ego. Hij gelooft dat het navigeren op jezelf en je persoonlijke waarden leidt tot betere keuzes voor iedereen.

Ontdek waardevolle inzichten en lessen van Bart tijdens onze expertsessie over groeien en opschalen.

Julian van de Steeg

Julian van de Steeg

CEO en founder BridgeFund

Julian van de Steeg is een serial entrepreneur met een indrukwekkende staat van dienst. Als student startte hij AamigoO, een disruptor in arbeidsbemiddeling die hij binnen drie jaar naar de beurs bracht. Later richtte hij DGA Nederland op, een belangenbehartiger voor ondernemers.

Als oprichter van BridgeFund richt Julian zich op het bijeenbrengen van vraag en aanbod van geld voor ondernemers, zonder tussenkomst van een bank. BridgeFund slaat een brug tussen de financiële behoeften van ondernemers door geld beschikbaar te stellen in ruil voor rendement en ondernemers in staat te stellen dit geld te lenen voor investeringen.

BridgeFund is een snelgroeiende fintech met een eigen stijl. Ze onderscheiden zich van traditionele banken door zichzelf te positioneren als ‘banksters’, met een hip en modern kantoor en een geheel nieuwe communicatieve aanpak.

Ontdek waardevolle inzichten en lessen van Julian tijdens onze expertsessie over groeien en opschalen.

René Frijters

René Frijters

Founder van o.a. Alex beleggersbank en Knab

René Frijters is een visionaire ondernemer in de financiële sector, bekend om zijn succes met de oprichting van banken.

Samen met Peter Verhaar richtte hij de Alex beleggersbank op, die later voor 300 miljoen euro werd verkocht aan BinckBank. Na dit succes lanceerde hij de Knab bank, die uitgroeide tot de financiële Bol.com van Nederland.

René is ook actief betrokken bij maatschappelijke projecten, waaronder vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika en het voorzitterschap van de stichting Tjommie.

Met zijn vermogen om snelgroeiende bedrijven te creëren en zijn toewijding aan zowel zakelijke als maatschappelijke doelen, blijft René een invloedrijke figuur in de financiële wereld.

René is mentor van Julian van de Steeg en deelt zijn inzichten over mentorschap tijdens dit event.

 Toegangskaarten zijn beschikbaar, koop ze nu!

Let op: Wil je hier bij zijn? Meld je aan, want vol=vol. Dit event is exclusief voor ondernemers met meer dan 20 fte. 

LEDENTICKET

Gratis

 • Toegang tot het event
 • Deelname aan de rondetafelgesprekken
 • Lunch inbegrepen
 • Geniet van alle voordelen van lid zijn

NIET-LEDENTICKET

99,-

 • Toegang tot het event
 • Deelname aan de rondetafelgesprekken
 • Lunch inbegrepen
 • Week voor aanvang van het event voor €75,-

Veelgestelde vragen

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. We bieden een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Met praktische tips en concrete acties waarmee je als ondernemer morgen al aan de slag kunt.

Events van nlgroeit zijn exclusief toegankelijk voor founders en eigenaren van een MKB-bedrijf met een omzet van 1-100 miljoen euro (en minimaal 4 fte). Zo waarborgen we de kwaliteit van onze events en weten we zeker dat we waardevolle rondetafelgesprekken tot stand brengen.

Tijdens onze events ga je aan tafel met mede-ondernemers en bespreek je jouw uitdagingen. Dit noemen wij het rondetafelgesprek. Maar wat is een rondetafelgesprek eigenlijk en hoe verloopt zo’n sessie?

Het rondetafelgesprek. Wij stellen de rondetafels zorgvuldig samen. Neem plaats aan tafel met gelijkgestemde ondernemers die zich in dezelfde groeifase bevinden als jij. Dit biedt de mogelijkheid om jezelf te spiegelen aan elkaars uitdagingen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

De inspirator. Naast jou aan tafel schuift een inspirator aan: een ondernemer die net dat stapje verder is in zijn of haar ondernemersreis. De inspirator deelt ervaringen, moedigt aan en biedt waardevol inzicht om jouw groei te stimuleren.

De moderator. Ook is er een ervaren moderator aanwezig om het gesprek in goede banen te leiden. De moderator zorgt ervoor dat iedereen aan het woord komt en dat elk inzicht wordt belicht. Zo haalt iedereen het maximale uit het rondetafelgesprek.

Nlgroeit-events zijn gratis voor onze leden. Niet leden betalen €75,- voor een ticket een week voor aanvang van het event. Daarna betaal je €99,-.

Ondernemers
over onze events

Imke Arts

Imke Arts

Imke Arts

Mint

“Nadat de sprekers inspirerende verhalen hebben gedeeld dan merk je bij de rondetafelgesprekken dat iedereen ook kwetsbaar durft te zijn. Ze delen over de missers die zijn gemaakt, maar ook de successen. Je merkt dat iedereen vanuit een intentie ervaringen deelt om een ander mee verder te helpen.”

Nils Clement

Nils-Clement-Euro-Caps

Nils Clement

Euro-Caps

“Ik denk dat iedere ondernemer zichzelf moet blijven uitdagen. Door een paar keer per jaar de tijd te nemen om voor jezelf even stil te staan bij waar je staat in je rol als leider, als oprichter of als ondernemer.”

Sven Teeuwen

Sven Teeuwen

We Build 4 You

“Het is erg interessant om te horen van mede-ondernemers met welke problemen ze zitten. Daar leer je gewoon van. Je bereid jezelf ook gelijk voor op de volgende fase. Want als je dat in het moment moet gaan doen ben je te laat. Dat heb ik zelf ook meegemaakt. Je kan beter wat vooruit werken en dan heb je alvast de mentoren en mede-ondernemers om je heen om alvast dat volgende groeistuk aan te kunnen.”

Willem-Jan Kuipers

thumbnail testimonial nlgroeit-events

Willem-Jan Kuipers

Seable&Co

“Eigenlijk alle nlgroeit-events zijn leuk om naar toe te gaan. Het is inspirerend, het geeft energie en het geeft weer nieuwe ideeën. Je komt met andere ondernemers tot de conclusie dat ongeacht welke industrie we zitten we allemaal dezelfde uitdagingen hebben.”

Jochum Jarigsma

Jochum Jarigsma

Vol-Gas Marketing

“Ik vond het zelf best ingewikkeld om tijd vrij te maken. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat je echt gedwongen wordt om na te denken van ‘doe ik echt de juiste dingen?’”