24

maandag

juni 2024

Hoe dragen effectieve strategieën en een positieve bedrijfscultuur bij aan jouw succes?

Waarom je naar dit event moet komen

Als ondernemer weet je dat groeistrategieën en een sterke bedrijfscultuur essentieel zijn voor het succes van je bedrijf. Maar hoe ontwikkel je effectieve groeistrategieën die hand in hand gaan met het bouwen van een positieve en productieve bedrijfscultuur?

Tijdens dit event neem je een kijkje achter de schermen bij Clever Strategy, een fact based & data driven marketing agency dat grote (retail)merken tot haar klanten mag rekenen.

Mede-oprichter Kjeld Piek deelt inzichten over het thema en hoe deze heeft bijgedragen aan het succes van Clever Strategy. Luister naar zijn ervaringen en expertise, waardoor je waardevolle lessen kunt leren die je direct kunt toepassen in jouw eigen onderneming.

  • Ontdek hoe je effectieve strategieën ontwikkelt om de groei van je bedrijf te stimuleren en je marktpositie te versterken.
  • Leer de belangrijkste stappen om een positieve bedrijfscultuur te creëren die medewerkers inspireert, betrekt en aan je bedrijf bindt.

Leer onze inspirerende spreker kennen

Kjeld Piek

Kjeld Piek

Clever

In 2010 heeft Kjeld Piek samen met Jasper van den Broek Clever Strategy opgericht, waarbij ze een moderne aanpak hanteren om klanten te helpen rendement te behalen, zowel op korte als lange termijn.

Als medeoprichter is Kjeld Piek niet alleen een ervaren marketeer met meer dan 15 jaar ondernemerschap, maar ook een leidend figuur in de ondernemersgemeenschap.

Naast zijn betrokkenheid bij Clever was Kjeld ook voorzitter van de Entrepreneurs Organization in Nederland, een wereldwijd netwerk van meer dan 18.000 ondernemers.

 Toegangskaarten zijn beschikbaar, koop ze nu!

LEDENTICKET

Gratis

  • Toegang tot het event
  • Deelname aan de rondetafelgesprekken
  • Lunch inbegrepen
  • Geniet van alle voordelen van lid zijn

NIET-LEDENTICKET

99,-

  • Toegang tot het event
  • Deelname aan de rondetafelgesprekken
  • Lunch inbegrepen
  • Week voor aanvang van het event voor €75,-

Veelgestelde vragen

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. We bieden een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Met praktische tips en concrete acties waarmee je als ondernemer morgen al aan de slag kunt.

Events van nlgroeit zijn exclusief toegankelijk voor founders en eigenaren van een MKB-bedrijf met een omzet van 1-100 miljoen euro (en minimaal 4 fte). Zo waarborgen we de kwaliteit van onze events en weten we zeker dat we waardevolle rondetafelgesprekken tot stand brengen.

Tijdens onze events ga je aan tafel met mede-ondernemers en bespreek je jouw uitdagingen. Dit noemen wij het rondetafelgesprek. Maar wat is een rondetafelgesprek eigenlijk en hoe verloopt zo’n sessie?

Het rondetafelgesprek. Wij stellen de rondetafels zorgvuldig samen. Neem plaats aan tafel met gelijkgestemde ondernemers die zich in dezelfde groeifase bevinden als jij. Dit biedt de mogelijkheid om jezelf te spiegelen aan elkaars uitdagingen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

De inspirator. Naast jou aan tafel schuift een inspirator aan: een ondernemer die net dat stapje verder is in zijn of haar ondernemersreis. De inspirator deelt ervaringen, moedigt aan en biedt waardevol inzicht om jouw groei te stimuleren.

De moderator. Ook is er een ervaren moderator aanwezig om het gesprek in goede banen te leiden. De moderator zorgt ervoor dat iedereen aan het woord komt en dat elk inzicht wordt belicht. Zo haalt iedereen het maximale uit het rondetafelgesprek.

Nlgroeit-events zijn gratis voor onze leden. Niet leden betalen €75,- voor een ticket een week voor aanvang van het event. Daarna betaal je €99,-.

Ondernemers
over onze events

Imke Arts

Imke Arts

Imke Arts

Mint

“Nadat de sprekers inspirerende verhalen hebben gedeeld dan merk je bij de rondetafelgesprekken dat iedereen ook kwetsbaar durft te zijn. Ze delen over de missers die zijn gemaakt, maar ook de successen. Je merkt dat iedereen vanuit een intentie ervaringen deelt om een ander mee verder te helpen.”

Nils Clement

Nils-Clement-Euro-Caps

Nils Clement

Euro-Caps

“Ik denk dat iedere ondernemer zichzelf moet blijven uitdagen. Door een paar keer per jaar de tijd te nemen om voor jezelf even stil te staan bij waar je staat in je rol als leider, als oprichter of als ondernemer.”

Sven Teeuwen

Sven Teeuwen

We Build 4 You

“Het is erg interessant om te horen van mede-ondernemers met welke problemen ze zitten. Daar leer je gewoon van. Je bereid jezelf ook gelijk voor op de volgende fase. Want als je dat in het moment moet gaan doen ben je te laat. Dat heb ik zelf ook meegemaakt. Je kan beter wat vooruit werken en dan heb je alvast de mentoren en mede-ondernemers om je heen om alvast dat volgende groeistuk aan te kunnen.”

Willem-Jan Kuipers

thumbnail testimonial nlgroeit-events

Willem-Jan Kuipers

Seable&Co

“Eigenlijk alle nlgroeit-events zijn leuk om naar toe te gaan. Het is inspirerend, het geeft energie en het geeft weer nieuwe ideeën. Je komt met andere ondernemers tot de conclusie dat ongeacht welke industrie we zitten we allemaal dezelfde uitdagingen hebben.”

Jochum Jarigsma

Jochum Jarigsma

Vol-Gas Marketing

“Ik vond het zelf best ingewikkeld om tijd vrij te maken. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat je echt gedwongen wordt om na te denken van ‘doe ik echt de juiste dingen?’”