25

donderdag

april 2024

Groeien en opschalen, hoe doe je dat? Leer van andere ondernemers.

Ga in gesprek Saman Mohammadi, Kathleen Oerlemans, Vivienne van Eijkelenborg en andere gelijkgestemde ondernemers over groeien en opschalen. Laat je inspireren en leer van elkaars lessen. Dit nlgroeit event is een founders only event, exclusief toegankelijk voor eigenaren van een MKB bedrijf met een omzet van tenminste €1 miljoen en minimaal 5fte.

Groeien en opschalen, hoe doe je dat?

Als ondernemer streef je altijd naar groei en ontwikkeling. Maar hoe zorg je voor groei en minstens zo belangrijk, hoe zorg je dat je bedrijf op een goede manier mee schaalt?

Tijdens dit event gaat Vivienne van Eijkelenborg in gesprek met 2 ondernemers; Saman Mohammadi, eigenaar van RE:BORN Real Estate en Kathleen Oerlemans, founder van Your Scale Up Coach en Wings M&A.

In 2008 startte Saman RE:BORN. Als student met een droom. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en is RE:BORN uitgegroeid tot een belegger met een vastgoedportefeuille van 150.000m2 waaronder Het Spaansche Hof, de prachtige locatie waar we te gast zijn.  Saman deelt zijn lessen graag met je.

Kathleen vertelt je over haar ervaringen als ondernemer, directeur van €33 mio business, ScaleUp coach en M&A adviseur.

Naast de interactieve gesprekken met deze 2 inspirerende ondernemers ga je zelf in gesprek met andere ondernemers tijdens het rondetafelgesprek. Zo ontdek je dat jouw uitdagingen vaak veel lijken op die van andere ondernemers. En zo ontwikkel je tijdens dit gesprek nieuwe inzichten door er over van gedachten te wisselen met gelijkgestemde ondernemers.

Saman Mohammadi

Saman Mohammadi

Founder RE:BORN Real Estate

Samen met Niel Slob leidt hij RE:BORN, dat bekend staat om zijn innovatieve aanpak van vastgoedontwikkeling. Ze transformeren bestaande gebouwen tot functiedynamische gebouwen die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften.

Hun aanpak, gebaseerd op dynamiek, duurzaamheid en emotionele binding, richt zich op het hergebruiken van materialen en het verminderen van CO2-emissies.

Saman en zijn team tonen aan dat met passie en creativiteit zelfs de grootste obstakels in de overgang naar een circulaire economie kunnen worden overwonnen.

Kathleen Oerlemans

Kathleen Oerlemans

FOUNDER VAN YOUR SCALE UP COACH, FOUNDER VAN WINGS M&A EN ANGEL-INVESTOR BIJ BILLIE WONDER,

Met een voorliefde voor ondernemerschap en duurzaamheid is Kathleen in 2010 gestart met het begeleiden van ondernemers bij het realiseren van gezonde groei (oa. bij Sana Commerce en Mollie payments). Sinds een aantal jaren begeleidt Kathleen met Wings M&A (deel-) verkopen of aankopen van bedrijven als onderdeel van de groeistrategie of als exit-strategie van de ondernemer zelf.

Kathleen is actief angel-investor & chief growth & strategy bij start-up Billie Wonder, voorzitter van de raad van advies bij Inuka Coaching, oprichter en voorzitter van de business club van Het Nationaal Theater en Lecturer op de Universiteit van Amsterdam.

Vivienne van Eijkelenborg

Vivienne van Eijkelenborg

BESTUUR NLGROEIT, ZAKENVROUW VAN HET JAAR, DIFRAX

Vivienne, een ondernemer met een indrukwekkend verleden van 24 jaar bij Difrax, is bestuurslid bij nlgroeit.

Als bestuurslid van nlgroeit is haar focus gericht op het stimuleren van groei bij vrouwelijke ondernemers, met nadruk op lef en zelfvertrouwen. Met de overtuiging dat groeiende bedrijven een positieve impact hebben, hoopt Vivienne bij te dragen aan het nlgroeit-netwerk door vrouwelijke ondernemers aan te moedigen en te inspireren om samen prachtige prestaties te realiseren.

Haar ondernemersreis omvat hoogtepunten als het winnen van de zakenvrouw van het jaar in 2016 en het succesvol verkopen van Difrax in 2022.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Tijdens dit event nodigen we jou, als groeiondernemer, uit om te luisteren naar de ervaringen van Saman Mohammadi en Kathleen Oerlemans over het opschalen van je bedrijf. Daarnaast ga je zelf in gesprek met andere ondernemers over jouw eigen uitdagingen. Je breidt je netwerk uit en krijgt de kans om je groeivragen te stellen en met frisse energie door te gaan met realiseren van je eigen ambities.

Het ondernemersverhaal van Saman Mohammadi: Saman zal zijn ervaringen en inzichten delen met betrekking tot het thema groeistrategieën en opschalen.

Interview met Kathleen Oerlemans: Kathleen deelt haar ervaringen met een focus op opschalen, groeigeld & de veranderende rol van een ondernemer met een groeiend bedrijf.

Interactieve rondetafelsessies: Ga in gesprek met gelijkgestemde ondernemers, bespreek uitdagingen en inspireer elkaar.

Afsluitende netwerkborrel/lunch: Sluit de dag informeel af, netwerk met andere ondernemers en deel je ervaringen onder het genot van een borrel en een hapje. Een perfecte gelegenheid om de inspiratie van de dag te bespreken.

VOOR WIE?

Dit event is voor  ondernemers die geïnteresseerd zijn in groeistrategieën of stagneren in hun groei.

Ben jij een groeiondernemer die klaar is voor de volgende stap? Sluit dan aan bij dit evenement waar je kunt leren van een ervaren topondernemer en groei-expert. Breid je netwerk uit en krijg de kans om je groeivragen te stellen en je groeidromen te verfijnen. Ontdek hoe klankborden met mede-ondernemers die net als jij aan het groeien zijn, je een enorme boost kunnen geven in de juiste richting.

Let op: dit evenement is een founders only event exclusief toegankelijk voor eigenaren van een MKB bedrijf met een omzet van tenminste €1 miljoen en minimaal 4fte.

VOORLOPIGE PROGRAMMA:

  • 08:45  Ontvangst 
  • 09:15  Welkomstwoord door Vivienne 
  • 09:30 Interview met Saman
  • 10:00 Interview met Kathleen
  • 10:30  Break
  • 10:55  Start rondetafelgesprekken
  • 12:15  Recap & afsluiting
  • 12:30  14:00 Lunch en netwerken

Dit event is gratis toegankelijk voor leden van nlgroeit.

  • Ben je geen lid dan rekenen we € 99. Profiteer van early bird korting, je kunt je een week voor aanvang van het event aanmelden voor € 75.
  • Je kan ook direct lid worden, dan vervallen de kosten voor dit event. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken we aan een doel: het groter maken van van ondernemers om zo samen de Nederlandse economie te versterken. Nlgroeit is een levendig netwerk en een platform voor en door ondernemers.

Ondernemers die elkaar belangeloos helpen bij het zetten van hun volgende groeistap dat is de kern van ons bestaan. De pay-it-foward gedachte staat aan de basis van alles dat we doen. Meer hierover lees je in ons manifest.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk.