Ik ben Tamer Saglambilek, een gedreven ondernemer met een positieve mindset die durft. Als eigenaar van Digital Marketing Agency Elevate Digital en AdCalls (SaaS) help ik bedrijven naar een hoger niveau te tillen in digitale marketing. Innovatie en (inter)nationale groei staan hierin centraal. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van de Dutch Search Awards om anderen erkenning te geven binnen de search-industrie.

Bedrijfsactiviteiten

Bedrijfsvoering: Elevate Digital voert samen met vooruitstrevende bedrijven met een growth mindset passende en effectieve online marketingstrategieën uit. Zo creëren we een krachtig merk, transformeren we jouw online presence en maken we maximale impact. Onze formule? Een unieke aanpak met kennis als basis. Met onze zelf ontwikkelde werkwijze zetten we een nieuwe standaard in de markt op internationaal niveau. Tot stand gekomen door samenwerken. De weg vrijgemaakt voor innovatie en creatie. Ook AdCalls is data-driven en geeft inzicht in alle telefonische conversies per verkeersbron tot op landingspagina en zoekwoordniveau. Dit maakt call tracking onmisbaar voor marketeers die zich richten op conversie-optimalisatie. AdCalls zorgt ervoor dat er geen data ontbreekt, zodat onze klanten succesvolle marketingbeslissingen kunnen maken gebaseerd op customer insights.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Je ontkomt er niet aan. Er zijn mensen beter, slimmer, meer ervaren of meer gefocust dan jij in sommige werkgebieden. Durf los te laten.