Van kinds af aan heb ik bedrijvigheid ervaren doordat ik letterlijk op Duinrell ben geboren en ook de eerste 18 jaar van mijn leven op het terrein van het bedrijf woonde.

Alle dagelijkse werkzaamheden van het familiebedrijf heb ik al vroeg ervaren en gedaan. Meedenken over het bedrijf, problemen, kansen en de gang van zaken werden aan de keukentafel bijna iedere avond besproken.

Duinrell werkte voor mij als kind sterk tot de verbeelding en dat stimuleerde mijn ondernemersgeest al heel vroeg. Op jonge leeftijd ontwikkelde ik al vele commerciële activiteiten. Dit heb ik nooit meer losgelaten. Bedrijvigheid intrigeert mij enorm. Na mijn studie aan de Erasmus Universiteit en mijn werk op de Corporate Finance afdeling van MeesPierson, heb ik samen met mijn broer Duinrell van mijn vader overgenomen. We zijn een nieuwe fase ingegaan door te reorganiseren en voor een andere strategische positionering te kiezen. Voortbouwende op het stevige fundament dat mijn vader had neergezet is het bedrijf vervolgens zeer stevig uitgegroeid tot de tweede speler in Nederland qua bezoekersaantallen in vergelijking met onze peers.

Eenentwintig jaar heb ik aan ons bedrijf leiding gegeven, waarbij ik mij met name zeer intensief gericht heb op de commercie, financiën, diverse operationele zaken, groei en professionalisering van ons bedrijf. Sinds kort houd ik mij niet meer met de dagelijkse leiding van het bedrijf bezig. Nu richt ik mij voornamelijk op de strategie en hoofdzaken van Duinrell, ben ondernemer, investeerder, geef gastcollege aan de Nyenrode Universiteit en ben adviseur in relatie tot het familie aspect van -en mediator voor familiebedrijven.

Bedrijfsactiviteiten

Hospitality, Leisure, Entertainment, Happiness, Aging, Adventure branches alsmede een (pre) mediation bedrijf gericht op familiebedrijven.