Je leven inrichten zoals je dat zelf wilt, zonder teveel te doen wat ‘hoort’. Blij zijn met alle kansen die je gegund zijn en die zo optimaal mogelijk benutten. Denken vanuit verwachtingswaarde. Een team bouwen waarin iedereen het beste uit elkaar wilt halen en op elkaar kan vertrouwen. De kernwaarden van ons bedrijf zijn; ambitieus, efficiënt, focus & plezier en die passen uiteraard volledig bij mijn ondernemerschap.

Bedrijfsactiviteiten

Onderdeel uitmaken van mensen hun dagelijkse reis. Als tweezijdige marktplaats koppelen wij vervoerders en klanten aan elkaar op een zo efficiënt mogelijke manier.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Vanaf mijn 16e jaar al aan het ondernemen, met tussendoor een tienjarig bestaan als professioneel pokerspeler. Het maken van beslissingen met de beste verwachtingswaarde is waar het volgens mij om gaat. Dit element uit poker pas ik nu nog steeds elke dag toe. Elke onderneming heeft zijn eigen set aan variabelen met unieke puzzels die opgelost moeten worden. Daarom zou ik het veel effectiever vinden om écht in jouw bedrijf te duiken dan het geven van algemene adviezen die niet voor iedereen even toepasbaar zijn.