Van niets tot iets komen. Het onmogelijke mogelijk maken. Altijd gewerkt op de scheidslijn van technologie en markt; wat kan ik er mee? Mensen zijn cruciaal, de rest volgt daarop. Mijn rol was en is stakeholders bij elkaar brengen en houden en daarmee impact in de markt creëren dat anderen weer inspireert om er onderdeel van te worden; als collega, partner, leverancier en/of als klant natuurlijk. 

Bedrijfsactiviteiten

Recent is mijn bedrijf VisionConnected, samengegaan met een Noorse speler Viju en hebben we in een klap de grootste Europese speler op het gebied van video- collaboratiediensten gevormd: Kinly.

Kinly levert wereldwijd videoconferencing diensten en apparatuur, uit de cloud, direct en met partners. Wij zijn actief in meer dan 120 landen, ca. 1200 medewerkers en ruim €250M aan omzet en zijn inmiddels de grootste speler in Europa en top 3 wereldwijd. De organisatie is zelf actief en aanwezig in de BeNeLux, Engeland, Verenigde Arabisch Emiraten, Duitsland, Noorwegen, Singapore en de Verenigde Staten. Ik vind overigens impact belangrijker dan groei (omzet), ik geloof dat groei hiervan een gevolg is. Groei speelt iedere dag een rol in wat ik doe, vandaar ook de stap naar een fusie om wereldwijd door te kunnen groeien. Met name ook de persoonlijk groei van de onderneming en die van mijzelf.