Als opgeleid hotelier ben ik gewend om te werken met gevoel voor details, maar ook om te schakelen op hoofdlijnen. Ik weet van alles behoorlijk wat en van niets heel veel, juist dat zorgt ervoor dat ik voor veel bedrijven een toegevoegde waarde kan zijn. Altijd denkend vanuit gastvrijheid en dingen mooier maken dan dat ze waren.

De brede kennis in de Hospitality en Travel die ik heb opgedaan bij bedrijven als Wyndham, Marriott en Expedia en later als mede-oprichter en CEO bij Yays Aparthotels, geven me de mogelijkheid om een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van bedrijven, juist in deze sectoren. Hierbij geloof ik erin dat Hospitality en Travel positieve krachten zijn om mensen met elkaar in contact te brengen, te leren van elkaar en elkaar een beetje beter te begrijpen.

Ik werk vanuit mijn bedrijf Smart Travel Lab en de Stichting The Regeneration Collection, één van de projecten is ReRoot.land, een samenwerking tussen Smart Travel Lab, The Regeneration Collection, Arcadis en Apto Architects. Daarnaast investeer ik in Hospitality en Travel projecten en startups.

Bedrijfsactiviteiten

Als voormalig CEO van Yays Aparthotels ben ik nu als ondernemer en investeerder aan de slag om de wereld mooier te maken. In Nederland kijk ik met mijn bedrijf ReRoot.land vooral naar de transitie van het landelijk gebied – mogelijke oplossingen voor de klimaat- en stikstofproblematiek en verlies van biodiversiteit. Daarnaast heb ik de stichting The Regeneration Collection opgezet om de aanpak voor duurzaamheid en specifiek regeneratie in hospitality en travel bedrijven te laten landen. 

Iets over mezelf

Gedreven ondernemer in de Travel en Hospitality. Ik ben geduldig en creatief. Mijn kwaliteiten liggen in het bouwen van teams en ideeën van de tekentafel tot werkelijkheid laten komen. Samengevat zijn mijn kwaliteiten en kennis: Sales & Marketing, Operatie, Quality Management, General Management/Algemeen Management, E-Commerce, Hotels, Serviced Apartments, Short Stay, Extended Stay, Hospitality, Travel, Toerisme, Development, Real Estate/Vastgoed, Innovatie, Branding, (Her)positionering, Duurzaamheid en Regeneratieve Travel en Hospitality.