Inmiddels ruim 10 jaar ondernemer. Aanvankelijk een bestaand bedrijf met enkele vaste medewerkers overgenomen en uitgebouwd naar een groep van een aantal gelieerde ondernemingen met in totaal 50 vaste medewerkers anno 2019.

Bedrijfsactiviteiten

Kontent Structures is totaalleverancier op het gebied van professionele aluminium tentaccommodaties. Met ons veelzijdig assortiment bieden wij oplossingen voor iedere denkbare toepassing van een tentconstructie. Door het innovatieve productieproces, de hoge kwaliteit van materialen en de persoonlijke dienstverlening is Kontent Structures een betrouwbare samenwerkingspartner voor elke organisatie die een tentaccommodatie wil huren of kopen.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Het is belangrijk om een ambitieuze visie voor een bedrijf binnen rationele grenzen te vertalen naar een manier van leiderschap. Groot denken maar tegelijkertijd (al of niet onbewust) klein handelen kan het opbouwen van een vruchtbare bedrijfscultuur in de weg staan.
Bij het hebben van groeiambities is het van essentieel belang om bedreven te zijn in het aantrekken van externe financiering. Ik kies ervoor om dit niet te zien als een noodzakelijk kwaad dat zo nu en dan de kop op steekt, maar als een wezenlijk onderdeel van het ondernemerschap dat structureel aandacht verdient.