Na 20+ jaar bij gerenommeerde internationale bedrijven te hebben gewerkt, ben ik gaan verschuiven van “ondernemend zijn” naar echt “ondernemer” zijn. Ik ben een ervaren commerciële operator en marketeer met breed zakelijk inzicht, met veel ervaring binnen consumentenproducten in food en beauty. Creativiteit met een passie om te winnen, een sterke teamleider, in staat om vertrouwen en motivatie te wekken door passie, energie, ambitie en gedrevenheid in te brengen en het bieden van een ambitieuze visie. Ik ben nu actief met mijn bedrijf in ecologische glasverpakkingen op wereldwijde schaal. Ik richt me graag op groeivraagstukken en help bedrijven om een volgende fase te bereiken en een positieve impact op de wereld te hebben.

Bedrijfsactiviteiten

MIRON Violetglass BV produceert, distribueert en verkoopt een breed assortiment unieke en gepatenteerde violetglasverpakkinen voor natuurlijke producten in de beauty, personal health – en food & drinks industrie.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Doe zelf waar je goed in bent, zoek goede mensen om je heen die de rest kunnen aanvullen. Zet je netwerk in, iedereen is doorgaans bereid om je te helpen. Denk groot, maak een plan, maar begin. Alleen door te doen kom je er achter of iets werkt.