Ik ben eigenaar en medeoprichter van SkiWebShop, de grootste online ski-specialist met een afzet in meer dan 70 landen. In het bedrijf houd ik me met name bezig met strategie en beleid. Het leukste vind ik het om het bedrijf te laten groeien en bloeien door middel van innovatie en ontwikkeling. Dit doe ik al meer dan 15 jaar. Hiervoor was ik jarenlang bestuurder en manager in de gezondheidszorg. Ook hier hield ik me bezig met ontwikkeling en innovatie in verschillende gezondheidsorganisaties waaronder ziekenhuizen en maatschappen van specialisten en huisartsen, zowel mono- als multidisciplinair. De rode draad in mijn werk is altijd om met mensen en partijen sámen, een bedrijf of afdeling naar een hoger plan te tillen.

Bedrijfsactiviteiten

SkiWebShop is de grootste online ski-specialist met een afzet in meer dan 70 landen. Al meer dan 15 jaar kunnen skiërs uit de hele wereld bij SkiWebShop terecht voor het meest uitgebreide en unieke assortiment technische skikleding, ski’s en accessoires. Met veel plezier werken we iedere dag aan het leveren van producten en diensten van uitstekende kwaliteit en delen we graag onze passie, kennis en ervaring met klanten over de hele wereld.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb geleerd dat als je je bedrijf wil laten groeien en bloeien, je moet omringen met de juiste mensen en partijen. In de online-business betekent dit dat je mensen en partijen nodig hebt die flexibel zijn en snel kunnen schakelen, het leuk vinden om met ideeën te komen en deze ook tot uitvoer te brengen.