Ik ben Kemal Tas, ondernemer in hart en nieren en heb inmiddels 10 jaar ervaring in de e-commerce. In 2012 heb ik Ledstores opgericht als hobby in mijn zolderkamer, wat uitgegroeid is naar een bedrijf met 40 man. We zijn actief in 10+ Europese landen. De groei van 0 naar 10+ miljoen euro is zonder externe financiering gerealiseerd. Ik omschrijf mezelf als ongeduldig en een workaholic. Als ik kansen zie of problemen constateer dan steek ik mijn handen uit de mouwen en ga ik direct aan de slag. Ik hou van continue optimaliseren en verbeteren van de huidige situatie!

Bedrijfsactiviteiten

Via onze eigen online kanalen en externe kanalen, zoals Bol.com en Amazon brengen wij Led verlichting aan de man in meer dan 10 Europese landen. Het gaat hierbij specifiek om zakelijke led verlichting en consumenten verlichting.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb geleerd dat je niet alles zelf kunt uitvoeren en de beste resultaten bereikt met de juiste mensen om je heen. Ik heb te lang weinig aandacht besteed aan HR, om goede mensen om me heen te verzamelen. Ik zie nu in dat het heel belangrijk is om met goede mensen te werken om verder te groeien.