Na een corporate carrière bij Koninklijke Philips, Van Ommeren Intexo (DHL) en Avery Dennison ben ik mede-eigenaar geweest van het bedrijf Transsmart (voorheen e-Loop en destijds met 15 medewerkers) wat inmiddels is verkocht aan een Scandinavisch bedrijf. Dit bedrijf met drie eigenaren was gestart op basis van het conceptuele idee van ondergetekende en was na de oprichting destijds innovatief aangezien we het eerste digitale bedrijf in de logistiek van Nederland waren. Ontstaan uit een geheel ander concept met Unilever, Campina en Coca-Cola (hetgeen wat nu lijkt op PicNic) maar hierbij bleken we te ver vooruit te zijn met het business concept.

Sinds 2020 ben ik mede-eigenaar van Connecting.Works. Dit bedrijf is opgericht in 2016 door een familie uit de internationale ICT sector. Het bedrijf heeft ruim 20 partners in Europa en Azie. Doel is om in een aantal jaren te groeien naar meer dan 25 miljoen Euro omzet.

Daarnaast ben ik partner bij Dutch Power on Change opgericht in 2019 door twee eigenaren.
Door al mijn activiteiten heb ik een groot netwerk opgebouwd. Ik ben initiatiefrijk, digitaal/financieel onderlegd, bestuurlijk bewuste leider en tevens toezichthouder, diverse ondernemingen opgebouwd, corporate leider met ondernemend karakter.

Bedrijfsactiviteiten

Activiteiten vanuit mijn KC Management & Trading Services zijn interim bestuur, commissariaten, advies en transformatie/integratie/M&A en venturing.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Een ondernemer kijkt naar de omgeving met name ook buiten de landsgrenzen, is leergierig en pakt intuïtief de kansen die er zijn, een ondernemer is een verbinder.