Creatief, empathisch, commercieel, teamgericht, en focus op groei van mensen en onze organisatie, dat omschrijft mij als ondernemer. Ik ben dat al meer dan de helft van mijn leven, bijna letterlijk van de zolderkamer (in ons geval was het een kelder waar we gestart zijn) naar inmiddels vier locaties en ruim honderd mensen. Wij ontwikkelen software voor het onderwijs en het ontwikkelen van mensen, en ik ben er trots op dat die software inmiddels heel breed in Nederland én daarbuiten op grote schaal wordt ingezet – waarbij onze organisatie de onzichtbare motor achter de schermen is. Als ondernemer ben ik continu bezig met de groei van de organisatie en alles wat daarbij komt kijken.

Bedrijfsactiviteiten

Wij ontwikkelen SaaS software voor het ontwikkelen van mensen, in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Onze software wordt wereldwijd ingezet door scholen, universiteiten, educatieve uitgevers en organisaties voor belangrijke ontwikkel- en examenprocessen in onderwijs en op de arbeidsmarkt.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Durf vragen te stellen, je bent nooit uitgeleerd en er is altijd een andere manier om naar een situatie of uitdaging te kijken. Doorzetten en hard werken is belangrijk, maar nog veel belangrijker is het bouwen van een goed team. Zie fouten en mislukkingen als leergeld en als iets waar je nu eenmaal doorheen moet als ondernemer, dan ben je een stuk minder bang om keuzes te maken en het risico te lopen fouten te maken.