Sinds 1997 ben ik directeur eigenaar en oprichter van de UninU-groep.

Onder de paraplu van UninU regisseren Uniglas, HerstelDirect en Unimeld het herstel aan woningen en gebouwen, met de klantbelofte: “From call to smile”. Jaarlijks herstellen wij met onze 20 medewerkers en circa 150 aangesloten bedrijven enkele tienduizenden schademeldingen (zoals water-, glas-, brand-, vloeren-, sloten-schades) aan vastgoed, dag en nacht, overal in Nederland. De opdrachtgevers zijn (b2b) vastgoedbeheerders, verzekeraars en de politie. De business processen zijn volop geautomatiseerd, van aanname tot en met financiële afhandeling, compleet met analyse op de data. 

Iets over mezelf

Ik creëer graag een veilige omgeving waar binnen mensen zich vertrouwd voelen en een dynamiek waarbij het prettig is om te functioneren en te ontwikkelen. Medewerkers kennen mij als creatieve en optimistische denker met vertrouwen in hun handelen.

Zelf richt ik mij op HRM, Innovatie, IT en het vertalen van onze visie naar diensten die van waarde zijn voor onze Opdrachtgevers en Herstelbedrijven. Na jaren “buffelen” heb ik me vrijgemaakt uit het primaire proces. Ik kan je begeleiden hoe je jezelf maakt uit de operatie, om te gaan werken aan je bedrijf.