Bij Metaglas Groep en Mview+ ben ik als algemeen directeur verantwoordelijk voor Marketing, P&O, Financiën en ICT. Als ondernemer zie ik kansen en bedreigingen en vertaal dit naar de mogelijkheden voor het bedrijf. Door maatschappelijk betrokken te zijn probeer ik een bijdrage te leveren aan de samenleving, in het bijzonder in het (technisch) onderwijs, ontwikkeling ondernemers, leerlingen en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Daarnaast ben ik commissaris bij Rabobank West Betuwe en toezichthouder bij ROCRivor.

Bedrijfsactiviteiten

Metaglas Groep is een Nederlands familiebedrijf en sinds 1975 toonaangevend op het gebied van slanke en innovatieve gevel elementen voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten. Onze missie is op een duurzame en innovatieve manier slank geprofileerde aluminium ramen, deuren en schuifsystemen te ontwikkelen voor een optimale kwaliteit van wonen, werken en leven voor nu en later. Maximale transparantie met Nederlandse kwaliteit, ruimtelijkheid, veel lichtinval en het ultieme binnen/buitengevoel. Dit streven wij na met het gehele Metaglas-assortiment. Eigenschappen die ieder project en gebruiker verdient.

Mview+ is de specialist op het gebied van unieke glasoplossingen om een optimaal woon- en werkcomfort te realiseren. Onze producten, gemaakt van glas met minimale aluminium profielen en rvs beslag, zijn speciaal ontwikkeld om uitdagingen met geluid, isolatie of lichttoetreding op te lossen voor zowel nieuwbouw-, renovatie- als transformatieprojecten. De plus van Mview+ staat voor onze producten; een transparante toevoeging om de comfort te verhogen.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Innovatie en flexibiliteit van je onderneming zijn noodzakelijk om je aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en je onderneming te brengen naar de volgende levensfase. Denk na over je bedrijfsstructuur, past het nog bij je activiteiten, moet je risico spreiden? Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van je onderneming. Zorg dat je liquiditeit op orde blijft: Cash is King.