Iedere dag bezig met innovaties binnen het beheer van vastgoeddata. Een tikkeltje eigenwijs, tegendraads en erg praktisch. En o ja, altijd op zoek naar verbetering, vernieuwing én samenwerking. Vaak word ik door anderen zo getypeerd. Terecht? Ja, dat moet wel, want naast deze omschrijvingen ben ik voor velen ook een open boek: what you see, is what you get.

Bedrijfsactiviteiten

Wij maken vastgoed beheer management beter – veel beter…. Klinkt niet zo ‘Humble’? Misschien wel niet.. Maar we zijn het wel hoor.. ‘bescheiden’, want uiteindelijk gaat het helemaal niet om ons, maar om jouw uitdagingen en doelen. Zonder jou en andere klantenrelaties met toffe en complexe vraagstukken, zouden wij niet doen wat we doen vandaag. Wij stappen in waar jij je op dit moment bevind in jouw proces, en helpen je zo op pad naar vastgoed beheer management succes.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb vooral heel veel geleerd van hoe dingen niet moeten door vaak op mijn bek te gaan helaas. Rode draad door alles heen wat ik gedaan heb is mij openstellen voor anderen en ik heb er dan ook in geloofd dat je samen veel verder komt dan alleen! Samenwerking is dan ook echt iets wat ik volledig omarm. Niet bang zijn voor je concurrentie maar samen de markt beter maken! Elke dag een beetje beter en mooier! Dat is waar ik het voor doe.