Op mijn 18de verjaardag heb ik mijzelf ingeschreven bij de KvK, Begonnen met 100,- en een laptop op de keukentafel van mijn ouders ben ik nu de trotse Founder & CEO van de CruiseOnline.com Group BV.

Gezamenlijk heeft de groep een omzet van over de 25 miljoen euro. Samen met een geweldig team van 50+ collega’s verzorgen wij fantastische reizen waarin we altijd de klant proberen te verbazen met a ’touch of magic’.

CruiseOnline Group BV heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Bedrijfsactiviteiten

CruiseOnline Group BV verkoopt de mooiste cruisereizen over de gehele wereld, met de beste service, geen boekingskosten en de laagste prijs garantie.

CruiseOnline.com is het meest innovatieve internationale cruiseboekingsplatform dat mensen inspireert om te cruisen, het gemakkelijk maakt om alle cruiselijnen te vergelijken en de juiste route en hut te vinden.

Wij geloven dat iedereen zijn cruise online kan boeken met behulp van een boekingsengine die in eigen huis is ontwikkeld en de gast intuïtief vraagt welk type hut ze willen en waar op het cruiseschip.

Via ons gebruiksvriendelijke eigen dynamische verpakkingssysteem kan iedereen boeken met optionele transfer, hotel, vluchtopties en meer. Als er nog vragen zijn, staan onze internationale team van cruisespecialisten 7 dagen per week voor u klaar.