Met een grote glimlach heb ik ons familiebedrijf in flexibele verpakkingen (DeeDee Pouch Professionals) samen met mijn zus geleid. 15 jaar van lerend ondernemerschap met oprechte aandacht voor onze klant en duurzame innovaties. Er waren forse uitdagingen en intense successen. Na 2x omzet verdubbeling begeleidden we de verkoop en startte ik mijn eigen onderneming.

Bedrijfsactiviteiten

Kraftur Coach & Paard zet ondernemers in hun kracht, als leider en als mens. De unieke combinatie van mentorschap (ratio) en actieve coaching met paarden (intuïtie) brengt ondernemers een heldere strategie met concreet actieplan. Kraftur betekent niet voor niets ‘Kracht’ in het IJslands.

De onderneming DeeDee ontwikkelde en leverde duurzame stazakken, passend bij het product en proces van haar klanten. In 2022 is DeeDee verkocht aan Berlin Packaging.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Het belang van sparren, zowel met je zakenpartner als met een onafhankelijk iemand. Met een mentor van nlgroeit kwamen we tot échte focus en visie. En dat bracht me als ondernemer de daadkracht om te groeien, met plezier werken AAN je (familie)bedrijf.