Ik zie overal om mij heen dingen die beter en slimmer kunnen, maar vooral mijn zin om dan aan te pakken is de reden waarom ik ondernemer ben in hart en nieren. Door de jaren heen heb ik geleerd om mijn activiteiten steeds beter te focussen. Een scherpe strategie vinden en die dan uitvoeren. Vanuit één duidelijke visie (BHAG, MTP of WHY; pick your poison) ervoor zorgen dat alle radartjes achter je in de juiste richting gaan draaien. Alle inzichten die ik heb zijn natuurlijk met vallen en opstaan gekomen. Als ondernemer heb ik sinds 2006 behoorlijke dalen gezien maar ook mooie exits meegemaakt. Momenteel ben ik bezig om de laatste verkoop, van FlexForceMonkey BV, goed te laten landen bij de nieuwe eigenaar. Na alle ervaring vind ik het als ondernemer super leuk om nieuwe ondernemers in de fases die ik al gezien heb verder te helpen met vragen, lessen en desnoods een keer op iemands schouder staan waar het even anders loopt dan gehoopt.

Bedrijfsactiviteiten

B2B software voor de inhuur van Tijdelijke Arbeid, B2B consulting services, Tech and digital and Supply change management.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Mijn belangrijkste inzicht is dat goed ondernemen ruimte vraagt. Ruimte op je bankrekening, ruimte in je agenda, ruimte in je hoofd. Dat bereik je door steeds door te gaan met focussen, keuzes maken in wat je wel en niet doet, zowel in je propositie als in je dagelijkse agenda.