Mijn eerste KVK-inschrijving deed ik op mijn 15e. Vanuit daar ben ik met vallen & opstaan, dure lessen en fantastische ervaringen doorgegroeid tot eigenaar van drie succesvolle bedrijven. Welvaere produceert en verkoopt hottubs en sauna’s, Lingalaid produceert glasvezelproducten en boten en start-up Icetubs ontwikkelt en verkoopt ijsbaden. Daarnaast ben ik mede-eigenaar geweest van Tubclub – een start-up in het verhuren van hottubs die we vorig jaar verkocht hebben.

Ik probeer altijd de juiste mensen om mij heen te verzamelen. Niet degene die met mij instemmen, maar degene die tegengas geven en mij aanvullen op de punten waar ik zelf geen ster in ben. Daarnaast ben ik obsessed met zelfontwikkeling. Ik geloof er sterk in dat jouw persoonlijke ontwikkeling gespiegeld wordt in je bedrijf!

Bedrijfsactiviteiten

Welvaere bestaat nu zo’n 10 jaar en heeft 65 medewerkers. We maken en verkopen hottubs en sauna’s in Nederland en hebben vestigingen in Belgie en Duitsland. Icetubs heeft het afgelopen jaar het eerste Nederlandse ijsbad ontwikkeld, eerste medewerkers aangenomen en is in september 2021 live gegaan met de verkoop. In februari 2021 ben ik ingestapt bij het Estlandse Lingalaid. Dit bedrijf produceert glasvezelproducten (zoals hottub kuipen) en boten in Estland en verkoopt deze in oost- en west Europa & Scandinavië. Tezamen worden onze producten verkocht van Nederland tot en met Japan.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb verschillende groeifases meegemaakt, en hierbij alle fouten gemaakt die je maar kunt bedenken. Internationaliseren van een bedrijf en wat er nodig is om hard te groeien!