Als ondernemer heb ik twee bedrijven opgericht en succesvol verkocht. In 2008 richtte ik Paazl op. Een toonaangevend multi-carrier Saas platform in de Benelux. Binnen Paazl heb ik me vooral gericht op de commerciële kant van de organisatie. ​ Na 12 jaar besloot ik mijn operationele verantwoordelijkheden bij Paazl over te dragen. Wel bleef ik nog betrokken als actieve aandeelhouder. Twee jaar later (2023) is Paazl verkocht aan Wuunder. Voordat ik Paazl oprichtte, had ik een webwinkel in kerstbomen, Kerstboom.nl. Deze ervaring was voor mij cruciaal om me te kunnen verplaatsen in de pijnpunten van een webwinkel. Fulfillment en bezorging hadden een direct effect op de twee belangrijkste drivers: klanttevredenheid en een positief resultaat. Deze organisatie is in 2013 verkocht.

De bedrijven die ik heb opgebouwd waren innovatief en toekomst georiënteerd. Ik krijg er energie van om binnen zo’n werkomgeving teams te motiveren om nieuwe wegen in te slaan. Met tegelijkertijd focus op het eindresultaat.

Bedrijfsactiviteiten

Software waarmee webwinkels snel en efficiënt orders kunnen versturen.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Een open deur, maar ik vertrouw op mijn intuïtie. Werk moet niet voelen als werk, maar als de leukste baan van de wereld. Ik wil ergens met passie vol overgave voor gaan. Alleen dan denk ik dat succes mogelijk is. Een eigen bedrijf bouwen is niet makkelijk. Passie en energie houden je op de been. Ook bij tegenslagen.