Ervaren ondernemer en manager in de IT sector. Actief als angel investeerder bij verschillende start-ups en scale-ups. Na 15 jaar als manager in de software sector gewerkt te hebben ben ik in 2011 mijn eigen bedrijf, Luminis Rotterdam, gestart, samen met de Luminis Groep. In 2016 heb ik ook een aanmerkelijk belang genomen in Luminis Nederland. Eind 2020 heb ik besloten om te stoppen als directeur van Luminis Rotterdam. In 2022 heb ik al mijn aandelen verkocht aan Luminis International. In 2021 heb ik InnSpire Software Engineering opgericht, een dochteronderneming van de InnSpire Groep en ben er aan de slag gegaan als directeur. Ik heb een sterke technologische en financiële achtergrond en diepgaande kennis van de IT-markt. Ik ben resultaat- en doelgericht en sterk in het creatief omgaan met uitdagingen. Naast het leiden van een bedrijf haal ik veel energie uit business ontwikkeling, het stimuleren van persoonlijke groei bij collega’s in het bedrijf en het bevorderen van samenwerking met partners en klanten.

Bedrijfsactiviteiten

InnSpire Software Engineering is een dochteronderneming van de InnSpire Groep. InnSpire is een organisatie die zijn klanten inspireert om high performant teams te ontwikkelen. Het Software Engineering guild levert enthousiaste developers die passie hebben voor techniek en voor het eindresultaat. We werken mee aan software oplossingen die klanten en stakeholders vooruit helpen. Naast het Software Engineering guild bestaat InnSpire uit een Agile guild, een Product Owners guild en een Test guild en een Low Code Guild.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ondernemen is 20% inspiratie en 80% transpiratie. Hard werken, fouten maken, leren en het nog een keer proberen. Wees authentiek en durf je kwetsbaar op te stellen. Geef je medewerkers vertrouwen en vrijheid.