Survey ‘Accounting for Scale-ups’

Jij, als (financieel) verantwoordelijke voor je organisatie, kunt de survey hier invullen. Met de verzamelde gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan; het zal niet mogelijk zijn om individuen of individuele organisaties te identificeren. De antwoorden worden in geanonimiseerde vorm gebruikt in een onderzoeksproject van de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Amsterdam, als ook door nlgoeit. Er zijn geen goede of foute antwoorden; het onderzoek is beschrijvend van aard. Invullen van het survey duurt ongeveer 15 minuten.

Na verwerking van de resultaten ontvang je, als je je naam en email adres achterlaat, een eindrapportage. Deze rapportage bevat een benchmark van jouw organisatie met de resultaten van andere scale-ups, zodat je kunt beoordelen hoe het performance management systeem en business development en business development functies zich verhouden tot die van andere organisaties.

Met het invullen van de vragenlijst help je ons onderzoek, als ook je eigen organisatie; we zijn je daarom zeer erkentelijk voor je hulp!

Met vriendelijke groet,

Erik Stam (Utrecht University School of Economics), Frank Verbeeten (Universiteit van Amsterdam) en Kees de Jong (nlgroeit)