Een goede mentor match is goud waard!

Een mentor is goud waard!

Heb je een specifieke (groei)vraag, een uitdaging waar je tegenaan loopt of ben je simpelweg op zoek naar een sparringpartner? Met iemand in contact komen waar je normaliter niet mee aan tafel zit helpt enorm om je een stap verder te brengen! En.. Je bent niet alleen, al meer dan 7.000 ondernemers gingen je voor.  

Onze nlgroeit matchmakers, of eigenlijk zijn het de cupido’s vandaag, hebben de 5 belangrijkste redenen om met een mentor in gesprek te gaan voor je op een rij gezet:

  1. Leer van iemand die de groeipijnen zelf heeft meegemaakt: Mentoren hebben dezelfde groeifases en -pijnen doorlopen. Hierover “learnings” uitwisselen met iemand die deze groeipijnen ook heeft ervaren helpt jou naar de volgende fase.
  2. (Her)vind de juiste focus: Ben je even het overzicht kwijt? Weet je niet zeker welke keuzes je moet maken of welke richting je op moet? Erover sparren met een mentor kan na één gesprek waardevolle inzichten opleveren en je helpen de juiste focus te (her)vinden. 
  3. Een waardevol advies is goud waard: Mentoring heeft een bewezen positief effect op bedrijfsgroei en kan leiden tot hogere winst en extra werkgelegenheid. 
  4. Investeer in jezelf: Niet alleen kunnen de bedrijfsresultaten omhoog schieten met hulp van een mentor, maar ook groei je als persoon, als leider of als ondernemer! Ontvang feedback, sturing en inzicht in jouw “blinde vlekken”.
  5. Tegenpolen trekken elkaar aan: In sommige gevallen is het juist goed om een mentor te hebben uit een andere branche. Iemand die met een frisse blik en een andere ervaring groei vragen of -uitdagingen bekijkt kan nieuwe en waardevolle inzichten opleveren.

Ben jij toe aan de volgende stap? Meld je dan aan voor ons nlgroeit mentoring traject. Onze matchmakers zorgen ervoor dat jij bij de juiste match aan tafel komt.

Match made in heaven! 

Wil je graag persoonlijk advies van een van onze matchmakers?

Geen probleem, bel  of mail Juuleke!