De top 250 groeibedrijven 2020: Ikbenfrits van Michiel Lensink

De top 250 groeibedrijven 2020: Ikbenfrits van Michiel Lensink

Ondanks de bizarre tijd gaat het goed met Michiel. Ikbenfrits.nl geeft persoonlijk hypotheekadvies met het gemak van online. Corona was ook voor Michiel en zijn collega’s een bizarre tijd en tijdens de uitbraak zaten zij midden in een funding ronde. Na de nodige stress die dit opleverde, hebben zij toch een mooie funding gerealiseerd. Door de maatregelen is het helpen van klanten op afstand nu veel meer ingeburgerd wat de dienstverlening van ikbenfrits.nl veel voordeel oplevert.

Ikbenfrits.nl is een nieuwkomer in de top 250 groeibedrijven 2020. In het interview vertelt Michiel dat de groei zo ontzettend snel gaat dat het niet meevalt om de kwaliteit te waarborgen. Ook de afgelopen maanden is er meer werk verricht dan dat zij eigenlijk aankunnen.

Alle zeilen worden bijgezet om het kwaliteitsbehoud te borgen met voldoende aandacht voor hun mensen en de systemen door middel van real-time terugkoppeling.

De gouden groeitip van Michiel;

“Wees altijd eerlijk naar je klant toe. Concentreer je daarop en doe er alles aan om je klanten tevreden te stellen en daarmee gaat het vanzelf lukken.”