De top 250 groeibedrijven 2020: Flinders van Oscar Diele

De top 250 groeibedrijven 2020: Flinders van Oscar Diele

Het gaat bijzonder goed. “Zo’n bijzondere periode brengt veel nieuwe energie!” volgens Oscar. Flinders verkoopt meubels, verlichting en woonaccessoires in het hogere segment, omnichannel. Sinds de coronacrisis heeft Flinders een enorme snelle groei doorgemaakt doordat iedereen is gaan investeren in huis, tuin en thuiswerkplek. De extra werkdruk bij de klantenservice en logistiek heeft de organisatie flink laten piepen en kraken maar iedereen zet zijn schouders eronder om de klanten te helpen en blij te maken.

De verkoop via verschillenden kanalen heeft veel voordelen. Deze crisis was een mooi moment om de winkel te verbouwen en de winkelbediendes te trainen. Daarnaast is er via whatsapp en Zoom interieuradvies op afstand geïntroduceerd.

Iedere twee weken worden er bij Flinders informele bijeenkomsten georganiseerd , met virtuele borrels en pubquizen. Zo houden zij de stemming erin.

Bedrijven in de Top 250 Groeibedrijven geven een compleet overzicht van de grootste groeiers in ons land. Zij zorgen voor meer banen en daar profiteert de hele economie van.