12

dinsdag

december 2023

Time to change: leiderschapsevolutie in 3 stappen

Op 12 december organiseert nlgroeit in samenwerking met 'De weg van medemenselijk ondernemen' (mede mogelijk door Goldschmeding Foundation) 'Time to Change: een leiderschapsevolutie in 3 stappen'. Een dag om te leren, te groeien en samen te werken aan jouw toekomstbestendig leiderschap. Het is tijd om de leiding te nemen in deze nieuwe realiteit. It's time to change.

Denk je er weleens over na dat de manier waarop je jouw bedrijf en jouw team leidt, mogelijk achterhaald is?

De wereld is fundamenteel anders dan 20, 50 of 100 jaar geleden toen de leiderschapsconcepten waaraan jij je nu vasthoudt, werden bedacht.

Het is dus Time to Change.

Voor wie?

Dit event is voor ondernemers met een bedrijf met meer dan 500.000 euro omzet en meer dan 5 fte. Voor ondernemers die de volgende groeistap willen maken. Ondernemers die zichzelf én andere ondernemers beter willen maken.

Leiders van vandaag worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen. Globalisering, technologische revoluties, geopolitiek en klimaatverandering zorgen voor een dynamischer en veeleisender speelveld dan ooit tevoren.

Traditionele hiërarchieën maken plaats voor wendbare, horizontale structuren en het evenwicht tussen profit, people en planet wordt steeds belangrijker.

Hoe pas jij jouw leiderschapsstijl hierop aan in slechts drie stappen?

Op 12 december nodigen wij jou uit om deze verschuivingen te verkennen en jezelf uit te dagen.

Wat betekent deze wereldwijde verandering voor jouw manier van leiden?

Hoe kun je jezelf en je organisatie aanpassen om succesvol te zijn en te blijven in dit dynamische landschap?

Sluit je op 12 december bij ons aan om te leren, te groeien en samen te werken aan jouw toekomstbestendig leiderschap.

Het is tijd om de leiding te nemen in deze nieuwe realiteit.

It’s time to change.

3 stappen

De veranderende wereld en het wetenschappelijk kader

Een inspirerend ondernemersverhaal

Praktische stappen richting een nieuw leiderschap

Sprekers

Het event ‘Time to Change: leiderschapsevolutie in 3 stappen’ biedt een indrukwekkend programma:

Inspirerende ondernemers

Sven Rickli aka de cultuurgoeroe, deelt graag alles over zijn visie op werkgeluk en zijn droom om de kwaliteit van leven van meer dan een miljoen mensen te verbeteren.

Als expert in bedrijfscultuur en gedragsverandering, helpt hij ondernemers succesvolle culturen te creëren en sociale innovatie te stimuleren. Ook houdt hij zich bezig met mensgericht en resultaatgestuurd leiderschap.

Met zijn brede ervaring, scherpe blik en verrassende perspectieven weet Sven je te raken en in beweging te zetten.

AFAS staat bekend als dé plek waar ondernemen leuker en beter wordt. Als directeur van een gedreven familiebedrijf met bijna €250 miljoen aan omzet en 685 enthousiaste teamleden, plaatst Bas van der Veldt cultuur boven strategie.

Bas deelt zijn baanbrekende kijk op leiderschap op een humoristische en inspirerende wijze. Met een knipoog houdt hij een spiegel voor, waarbij hij niet aarzelt om traditionele denkwijzen uit te dagen.

Wetenschappelijke onderbouwing

Onder bezielende leiding

Professor Patrick Nullens is theoloog en ethicus en sinds 2021 bijzonder hoogleraar voor Ethisch Leiderschap en Menswaardige Samenleving aan de Universiteit voor humanistiek in Utrecht. Ook is hij gespecialiseerd in leiderschapstechniek.

Volgens Nullens verlangt de nieuwe generatie professionals naar meer betekenis en zingeving in hun job. “Dit vraagt om nieuwere vormen van leiding geven”, aldus Nullens.

Monique Ansink, ondernemer en bestuurslid van nlgroeit, heeft geleerd dat je als ondernemer waanzinnig veel impact kan maken en anderen kunt inspireren en motiveren om de wereld mooier achter te laten. Imagine is haar drijfveer.

Met deze instelling gaat zij als host in gesprek met Sven Rickli, Patrick Nullens en Bas van der Veldt.

Meld je aan

Voor leden van nlgroeit is deze bijdrage: € 49,50.

Ben je geen lid dan rekenen we € 99. Natuurlijk kun je lid worden. Wanneer je dat doet ontvang je direct 50% korting op je bijdrage voor dit event. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Profiteer van early bird korting, je kunt je nu aanmelden voor € 75 (geldig tot en met 30 november).

Mede mogelijk gemaakt door

de weg van medemenselijk ondernemen

Medemenselijk ondernemen, ook wel humanizing business, is de sleutel tot deze nieuwe manier van groeien. Hierbij gaat het niet alleen om WAT je doet, maar vooral om HOE je het doet.

Met deze samenwerking, mede mogelijk door Goldschmeding Foundation, helpen wij ondernemers de stap te zetten naar ‘Anders Groeien‘.

Humanizing business, is dé manier om versneld doelen te realiseren op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, inclusie en diversiteit. Met succes, want medemenselijke ondernemingen boeken meer groei, winst en succes.

Stichting Menselijke Revolutie, die wil dat mensen niet langer als middel worden beschouwd, maar als het hart van de organisatie. Menselijke Revolutie heeft als doel overheden en organisaties bewust te  maken van het feit dat mensgericht beleid beter is voor alle medewerkers én de organisatie zelf. Een mensgerichte organisatie presteert substantieel beter.

Kortom: De mens centraal!

Zie hier de LinkedIn pagina.

Programmaregie en projectleiding

Hét bureau voor maatschappelijke verandering.

“Het is belangrijk dat organisaties zich in hun bedrijfsvoering niet meer exclusief richten op winst, concurrentie en groei, om bij te dragen aan een menswaardige samenleving. Er is behoefte aan een nieuwe balans tussen economische doelstellingen, duurzame ontwikkeling en het welzijn van mensen.”