Speciaal voor de Changemaker Award zijn we met UBO Agency een bijzondere samenwerking aangegaan. Gedreven door dezelfde missie: ondernemers helpen groeien, hebben we de afgelopen maanden samen de Changemaker Award stevig geintroduceerd. 

UBO Agency is als full-service marketing agency dé partner voor ondernemers die hun ambities willen waarmaken. Met een breed scala aan programma’s en diensten biedt UBO niet alleen strategische ondersteuning, maar ook praktische hulp bij marketing en groei. Het doel? Ondernemers de tools en begeleiding geven die ze nodig hebben om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Benieuwd naar wat zij jou kunnen bieden?

Neem dan zeker een kijkje op hun website.

Groei als gezamenlijke missie

Na een ontmoeting tussen Frank Hartog (mede-oprichter UBO Agency), Rob Smit (mentor nlgroeit) en Laura Barens (Head of Marketing bij nlgroeit) tijdens een van de nlgroeit events in januari jongsleden ontstond het idee om samen de Changemaker Award verder vorm te geven.

UBO Agency en nlgroeit vullen elkaar perfect aan in hun aanpak. Terwijl UBO Agency zich richt op strategische groei met hun programma’s, biedt nlgroeit waardevolle kennis en mentorschap aan ondernemers. “Door elkaar te ondersteunen, creëren we een omgeving waar ondernemers elkaar kunnen helpen en samen kunnen groeien,” benadrukt Frank.

Eerder gingen Frank, Rob en Laura hier samen over in gesprek. Het volledige gesprek lees je hier.

Er zijn veel ondernemers in Nederland die geweldige dingen doen, níet op het podium komen, maar wél een spotlight verdienen.

– Frank Hartog, UBO Agency

De Changemaker Award

De Changemaker Award is een initiatief van nlgroeit dat in samenwerking met UBO Agency, de afgelopen maanden groots is gelanceerd.

Nederland barst van de inspirerende ondernemers, echte Changemakers. Dat zijn mensen met visie. Ondernemers die doorzetten, focussen en uitdagingen omzetten in kansen. Zij maken met hun succesvolle bedrijven een blijvende impact op mensen, de omgeving, Nederland en de wereld. Met de Changemaker Award zetten we deze ondernemers in de spotlight.

Op 25 september werd tijdens het nlgroeit jaarevent ‘Changemakers 2024, let’s do it’ ging de Changemaker Award 2024 uitgereikt aan Selma Özkan. Zij ontving de award uit handen van Prins Constanijn van Oranje-Nassau. Selma ontving hiermee niet alleen de erkenning voor het feit dat zij met haar bedrijf Kindernet echt het verschil maakt, ook ontving ze een  unieke prijs van UBO; een jaar lang ondersteuning van een UBO-groeiteam (ter waarde van €100.000,00) . Hiermee kan Selma verder vormgeven aan haar groeiambities en nog meer impact maken.

De afgelopen maanden heeft UBO zich enorm ingezet om van de Changemaker Award een groot succes te maken. Naast de ontwikkeling van de huisstijl en de stempagina heeft UBO een inspirerende video-podcastserie geproduceerd waarin we onder leiding van Gerhard te Velde (Groeivoer) met alle 10 de genomineerden in gesprek zijn gegaan. Stuk voor stuk geweldige verhalen. Beluister deze hier.