Ik ben één van Co-Founders van Viisi Hypotheken. Ik heb samen met Frank Tukker, Hendrik Schakel en Hergen Dutrieux Viisi opgericht. Onze missie is: “Change Finance”. Dat betekent concreet: We willen de financiële wereld – in eerste instantie hypotheken – kwalitatief beter, meer lange termijn gericht en duurzamer maken.

Ik kreeg op mijn 20ste kanker en heb op zeer jonge leeftijd ervaren dat het leven zeer kort kan zijn. Mijn tijd – die ik nog heb – wil ik zinvol investeren. Dat betekent, dat het kernvragen moeten zijn, die de “why” of “raison d’être” van ondernemers en organisaties raken. Voor mij gaat ondernemen niet over zoveel mogelijk geld verdienen, maar om als ondernemer een zinvolle maatschappelijke bijdrage te leveren. Dat is de energie, die zingeving en voldoening geeft.

Dat betekent met betrekking tot coaching bij NLgroeit: Binnen de bovenstaande context focus ik me op het thema’s zelforganisatie (om te kunnen schalen) en leiderschap. (zie ook de video). Ik schrijf, spreek en podcast ook over deze thema’s. We delen als bedrijf we alle ervaringen op Linkedin via “Viisi Insights” (vergelijkbaar met Zappos Insights).

Bedrijfsactiviteiten

Hypotheekadvies

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Heel veel.