Ik ben betrokken bij acht ondernemingen met in totaal 210 medewerkers. De passie voor het ondernemen, voornamelijk vanuit de huidige onderneming Sensa Zorg, is ontstaan vanuit mijn praktijkervaringen als jongerenwerker. Sensa Zorg is gespecialiseerd in het bieden van cultuur sensitieve hulpverlening waarbij ons bestand bestaat uit cliënten met 39 en medewerkers met 23 verschillende etnische achtergronden. We bundelen graag onze kennis om tot een efficiënt one stop shop concept te komen. Onze missie is ‘Sensatieve zorg met sensatieve professionals voor een sensatieve samenleving’.

Bedrijfsactiviteiten

Samen met Gulcan Kotan ben ik mede-eigenaar van de volgende ondernemingen:
  • Sensa Zorg: zorginstelling die gespecialiseerd is in specialistisch jeugdhulp en cultuur sensitieve zorg. Sensa Zorg is actief op het gebied van jeugdhulp, ambulante ondersteuning, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en groene zorg.
  • Kraamzorg Anne Noord-Holland: kraamzorginstelling die gespecialiseerd is in het leveren van cultuur sensitieve kraamzorg.
  • GGZ Sensa: Transculturele Generalistische Basis (jeugd) GGZ & specialistische GGZ voor zowel kinderen als ouderen.
  • Chique-O-Latte: een chocoladecafé waarbij het puur gaat om belevenis. Het betreft een concept dat internationaal actief is geworden d.m.v. franchise. Momenteel heeft Chique-O-Latte filialen die gevestigd zijn in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Dubai, Chicago en Luxemburg.
  • Stichting Sensa: bestaat al enige tijd binnen Sensa Zorg in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Stuurgroep zorgt ervoor dat de belangen van Stichting Sensa goed worden behartigd en dat het vrijgemaakte geldbedrag voor de juiste doeleinden ingezet wordt.
  • Instituut Culturele Zorg :een landelijke beweging voor passende en cultuursensitieve zorg. Wij willen het intercultureel contact tussen cliënt en zorgverleners verbeteren. Dit doen we door workshops en cursussen aan te bieden.
  • Onfluence: een full service influencer marketing bureau.Gevestigd in Amsterdam, maar opereert in heel Nederland.
  • Inmedita: eersteklas medische toerismebegeleiding met een sterke nadruk op de veiligheid en het comfort van onze klanten.
  • The Maestro Investment: Een one-stop-shop voor bedrijven en individuen met allesomvattende servicebehoeften op het gebied van internationale handel / investeringsadvies, merk- en reputatiemanagement, licenties, marketing, public relations, boekhouding en vermogensbeheer.

 Daarnaast ben ik Bestuurslid bij The Present Movement en Mentor bij nlgroeit.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ondernemen blijft leuk als het een betekenis heeft!