Omdat ik opgroeide in een gezin met een familiebedrijf kreeg ik het ondernemen van jongs af aan van
dichtbij mee. Op mijn 18e startte ik dan ook mijn eerste bedrijf, samen met een jeugdvriend. Weliswaar ontzettend leuk en leerzaam, maar niet schaalbaar. Dat aspect wilde ik graag terug zien in een volgend ondernemers avontuur. Tijdens de master Entrepreneurship & New Business Venturing aan de RSM ontmoette ik mijn compagnon en in de zomer van 2006 begonnen we te bouwen aan FitForMe. Vanuit onze studentenkamer begonnen we met het idee om voedingssupplementen te personaliseren en maakten we na enkele jaren een pivot. We besloten te gaan focussen op het ontwikkelen en aanbieden van wetenschappelijk onderbouwde supplementen speciaal voor mensen die een maagverkleining hebben ondergaan. Dagelijks ondersteunen we met ons team van ca. 90 FTE inmiddels de gezondheid van vele tienduizenden mensen wereldwijd. Samen hebben we 17jr de directie gevoerd, waarbinnen mijn focus lag op operations, de internationale uitrol, R&D, productontwikkeling en supply chain management. Met mijn achtergrond heb ik daarnaast ervaring met scaling-up, d2c brands, subscription based business modellen en funding in verschillende groeifasen. Tijdens deze reis had ik altijd het geluk gehad omgeven te zijn door mentoren en ervaren ondernemers. Dat heeft me enorm veel gebracht. Nu help ik graag gepassioneerde ondernemers die aan het begin staan van hun ondernemersavontuur en willen doorgroeien.

Bedrijfsactiviteiten

Wij ondersteunen de gezondheid van mensen die een maagverkleining hebben gehad met wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Drive, doen, focus, een dosis geluk en de juiste mensen in de juiste fases aan je weten te binden zijn 5 belangrijke ingrediënten om ver te komen. Vergeet onderweg niet vergeten te vieren en jezelf te blijven ontwikkelen!