nlgroeit koppelt ondernemers aan ervaren mentoren.

Door te werken aan je eigen ontwikkeling werk je aan de groei van je onderneming. Leer groter te denken en spar met ervaren ondernemers over je uitdagingen.

Met ons mentortraject koppelen we je aan een van onze 500 topmentoren die je kan helpen bij het bereiken van je doelen.

Voor slechts €295 per jaar heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot onze mentoren.

Laat je inspireren door top ondernemers

Onze missie is het ontwikkelen van ondernemers. Elke groeifase heeft uitdagingen en daarom koppelen we je aan een ondernemer die je handvaten kan bieden. Inmiddels hebben we meer dan 2100 ondernemers geholpen

1 op 1 Mentoring

Met onze 1-op-1 mentorships wordt elk traject op maat gemaakt voor jouw specifieke zakelijke uitdagingen. Persoonlijke aandacht en begeleiding op maat.

Branchespecifieke Kennis

Ontvang waardevolle inzichten en branchespecifieke kennis van een ervaren mentor die zich heeft bewezen in jouw sector.

Lage prijs

nlgroeit is een stichting zonder winsoogmerk, hierdoor kan je voor slechts €295 per jaar onbeperkt gebruik maken van onze hoogwaardige mentoren.

#1 Mentoring Platform

Met 500+ ervaren ondernemers als mentor hebben wij de expertise om elke ondernemer te helpen.

Hoe werkt het?

Contact opnemen

Vul bovenaan deze pagina het formulier in en onze matchmakers nemen kosteloos en vrijblijvend contact met je op.

Matching

Onze matchmakers helpen je met het zoeken van een mentor die bij jou past. Wil je liever zelf kiezen? Geef dan je mentorvoorkeur aan ons door en wij doen er alles aan om jullie te matchen! nlgroeit hanteert een matchingsgarantie.

Jouw mentoring sessie

Alle seinen op groen? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken jij en je mentor je inhoud en intensiteit van het mentortraject. Sommige ondernemers hebben genoeg aan één gesprek, terwijl anderen kiezen voor een langer traject.

Ervaringen van ondernemers
die je voorgingen

Tymen van Dyl

Tymen van Dyl

Tymen van Dyl

RoomRaccoon

“Groeien doe je niet alleen. Sinds de start van RoomRaccoon in 2017 zijn wij bootstrapped gegroeid naar 45 FTE in 10 landen. De inzichten van ervaren ondernemers van nlgroeit zijn hierin heel waardevol gebleken. Echt te gek dat zo’n concept bestaat en zeer warm aanbevolen aan alle andere Nederlandse scale-ups.”

Victor Weng

Victor Weng

Victor Weng

XCX International

“nlgroeit biedt een mooi platform om de ideeën en ervaringen van de andere ervaren ondernemers te delen. Zo voorkom je een dure les als ondernemer tijdens jouw (persoonlijke) groeiproces. Via een inspirerend gesprek met een mentor heb ik de commerciële benadering van ons bedrijf verder aangescherpt.”

Chiel Kraai

Chiel Kraai

Chiel Kraai

Welvaere B.V.

“Super enthousiast over jullie programma! Een 10x groei van omzet in 3 jaar was niet mogelijk zonder jullie!”

Matthijs van den Ende

Mathijs vd Ende

Matthijs van den Ende

Dyflexis

“Samen groeien. Leren van elkaar. Dat is de insteek van ieder event dat nlgroeit organiseert. Ervaringen delen, uitdagingen bespreken en ondernemerskansen verkennen met gelijkgestemden. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren.”

1
Timothy van Zutphen
1

“Ik beantwoord al je vragen”

Wil je graag persoonlijk advies?

Geen probleem, bel of mail Timothy!