Intercedent voor ondernemers

Wat ga je doen?

Als verbinder ben je vooral het eerste aanspreekpunt van nlgroeit en match je ondernemers met groeiambitie met ervaren ondernemers (mentoren). Je bent verantwoordelijk voor de relatie met ondernemers uit het nlgroeit netwerk en benadert actief ondernemers. Dagelijks voer je inhoudelijke gesprekken met ondernemers op directieniveau en achterhaalt waar de groei-uitdagingen liggen van deze ondernemers. Je bent onderdeel van een klein team en daarom zul je ook samenwerken op andere taken op het gebied van marketing, events en communicatie.

Wie ben jij?

Je bent een stevige gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid en analytisch ingesteld. Je kunt op goed niveau met ondernemers praten en je begrijpt waar hun groei-uitdagingen liggen. Je hebt HBO of Wo denkniveau, je bent ondernemend en hebt lef om succes te behalen. Je hebt al enige werkervaring (2-3 jaar). Maar vooral is jouw interesse in ondernemerschap en een intrinsieke motivatie om scale-ups verder te laten groeien het meest belangrijk voor succes.

Wat we je bieden

  • Een uitdagende rol in een ambitieuze kleine organisatie, waar je de vrijheid krijgt om te groeien in je rol en vooral je netwerk uit te breiden.
  • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
  • Werk vanuit ons kantoor in de Houthavens in Amsterdam met uitzicht over het IJ, heerlijke vegetarische lunch en, niet te vergeten, ons dakterras voor vrijdagmiddag borrels;
  • Een 40-urige werkweek en 27 vakantiedagen;

Heb je interesse? Stuur dan je CV met motivatie in t.a.v. Saskia van Roode naar saskia@nlgroeit.nl, Managing Director nlgroeit.

Bekijk de video om nlgroeit nog beter te leren kennen.