Wil jij beter groeien? Dit kan nlgroeit voor jou betekenen

 

ONZE DIENSTVERLENING

Mentorprogramma

De mentoren van nlgroeit helpen bij het bepalen van jouw positie en de groeistrategie van het bedrijf. Het zijn ondernemers die hun sporen hebben verdiend, die weten waar ze het over hebben en de klappen van de zweep kennen. Ondernemers die weten wat jij doormaakt, omdat ze dat zelf ook hebben meegemaakt. Een mentor staat als raadgever naast je, is een perfecte sparringpartner, daagt uit, ondersteunt, inspireert en biedt inzicht.
Bekijk hier onze mentoren.

Events

nlgroeit organiseert landelijke en regionale bijeenkomsten van, voor en door ondernemers. In fysieke vorm en in 2020 vooral in hybride en online vorm. We delen tijdens deze bijeenkomsten inspirerende voorbeelden van groeiondernemers, maken ondernemers bewust van groeikansen en bieden ondernemers informatie en tools.
Bekijk onze events hier.

Peer 2 peer learning

Tijdens onze (online) p2p sessies kan je sparren met andere groeiondernemers. Je krijgt volop de gelegenheid om jouw groeivragen te stellen om zo jouw groeidromen aan te scherpen. Klankborden en netwerken met ondernemers, die allen willen groeien, geeft al een enorme zet in de goede richting.

Content

nlgroeit deelt relevante informatie en tools die betrekking hebben op groei en vaardigheden die jou kunnen helpen om de volgende groeistap te zetten. We bieden groeicontent aan door middel van mastersclasses, blogs, podcasts, artikelen, video’s en interviews met interessante ondernemers.
Meer content lezen? Dat doe je hier.

Groeitest

De groeitest brengt in kaart waar voor jou de grootste kansen liggen en hoe je die kan benutten. De test is ontwikkeld in samenwerking met de Denktank van nlgroeit en met diverse experts en partners van nlgroeit. De vragen zijn gebaseerd op diverse wetenschappelijke groeimodellen en adviezen van groeiondernemers en experts.
Meer weten over de groeitest? Klik dan hier.

Partners met groeiprogramma’s

De partners van nlgroeit bieden tal van groeiprogramma’s aan die jou kunnen helpen je bedrijf duurzaam te laten groeien. De programma’s omvatten zowel het ontwikkelen van je persoonlijke ondernemersvaardigheden als ook onderwerpen zoals schaalbaarheid, strategie, mensen en financiën.
Lees hier meer over de groeiprogramma’s