18

donderdag

januari 2024

Expertsessie leiderschap

Nlgroeit organiseert in een expertsessie over leiderschap in samenwerking met Emile Langerak founder van de Ondernemerschap Academy. Tijdens dit event gaan we in op de vraag hoe je ervoor zorgt dat je bedrijf minder afhankelijk wordt van jezelf. Het event vindt plaats op donderdag 18 januari 2024 in Utrecht. Een founders only event voor eigenaren van een MKB bedrijf met minimaal €500k omzet en 5fte. Leer van de expert, laat je inspireren en kom in contact met gelijkgestemde ondernemers.

Hoe maak ik mijn bedrijf minder afhankelijk van mijzelf?

Expert sessie over leiderschap onder leiding van Emile Langerak van de Ondernemerschap Academy

Hoe zorg je dat je bedrijf minder afhankelijk wordt van jou zodat jij een andere rol kunt vervullen binnen je bedrijf of simpelweg meer tijd krijgt voor jezelf? Het is grote wens van veel ondernemers, maar het lukt weinig ondernemers om daadwerkelijk de stap te kunnen én durven zetten.

Emile deelt tijdens deze expertsessie de voornaamste succesfactoren zodat jij in staat bent om je bedrijf minder afhankelijk van jou te maken. Dat doet Emile aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk, op interactieve wijze en vol enthousiasme.

Daarnaast hebben we een ervaren ondernemer uitgenodigd met een inspirerend verhaal. Erik Stuurbrink, oud-eigenaar van boomkwekerij De Batterijen zal op openhartige wijze zijn verhaal tijdens deze expertsessie delen.

Erik, een ondernemer pur sang en vol energie, gaf alles om zijn bedrijf uit te kunnen bouwen. En met succes, de boomkwekerij groeide in de loop der jaren uit tot één van Nederlands grootste kwekerijen in vruchtbomen. Alles leek op rolletjes te gaan. Totdat Erik tijdens de eerste coronagolf in maart ’20 ernstig ziek raakte en werd gedwongen om per direct zijn werkzaamheden volledig los te laten. Tijdens de expertsessie deelt Erik hoe hij tot maart ’20 het bedrijf aanstuurde en welke stappen hij vervolgens heeft gezet om zijn bedrijf onafhankelijk van hem te maken.

Na de masterclass ga je in gesprek aan de rondetafels onder begeleiding van onze ervaren moderatoren. Hier is volop ruimte om jouw eigen uitdagingen op dit gebied te bespreken en te sparren met gelijkgestemde ondernemers.

 • Ontdek aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk hoe jij je bedrijf minder
  afhankelijk kan maken van jou
 • Weet hoe je het gevoel van eigenaarschap en verantwoordelijk binnen je
  (management)team stimuleert zodat het voor jou minder hard werken wordt
 • Kom erachter wat het van jou vraagt om daadwerkelijk een andere rol aan te kunnen én
  durven nemen in je eigen bedrijf

Laat je 18 januari ook inspireren door Emile Langerak en het indringende verhaal van Erik Stuurbrink. Kom tot waardevolle inzichten die jou verder helpen en ga in gesprek met collega ondernemers die jouw uitdagingen (h)erkennen.

Expert

Emile Langerak

Emile Langerak

Ondernemerschap Academy

Emile is ondernemer en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het succesvol begeleiden van teams en ondernemers om de volledige potentie te benutten. Emile coacht en adviseert ondernemers en is de eigenaar van de Ondernemerschap Academy®.

 • 8:45-9:15

  Inloop en registratie.

 • 09:15-10:30

  Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf minder afhankelijk wordt van jezelf. Mini-masterclass door leiderschapsexpert Emile Langerak.

 • 10:30-11:00

  In gesprek met ondernemer Erik Stuurbrink.

 • 11:00-11:15

  Korte pauze

 • 11:15-12:30

  In gesprek met gelijkgestemde ondernemers aan de rondetafels.

 • 12:30-13:30

  Recap en afsluiting met tot slot een lunch en kans om te netwerken.

 • 13:30

  Einde event

Masterclass & in gesprek met ondernemers

Leer van en laat je inspireren door leiderschapsexpert Emile Langerak. Ontmoet andere groeiondernemers en deel actief kennis en ervaringen tijdens deze expert sessie. Ga aan tafel met gelijkgestemde ondernemers in een vergelijkbare fase van hun ondernemersloopbaan en kom samen verder door uitdagingen te bespreken. Het gesprek wordt geleid door een moderator en inspirator zodat iedereen het maximale uit de rondetafelsessie haalt.

Het evenement zal plaatsvinden op donderdag 18 januari 2024 bij de Ondernemerschap Academy in Utrecht. Inloop start vanaf 8:45 en we starten stipt om 9:15 uur. De afsluiting is 13:30 uur.

We kijken er naar uit om jou daar te zien!

Dit event is gratis toegankelijk voor leden van nlgroeit.

 • Ben je geen lid dan rekenen we € 99. Profiteer van early bird korting, je kunt je nu aanmelden voor € 75 (geldig tot en met 11 januari).
 • Natuurlijk kun je direct lid worden, dan vervallen de kosten voor dit event. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken we aan een doel: het groter maken van van ondernemers om zo samen de Nederlandse economie te versterken. Nlgroeit is een levendig netwerk en een platform voor en door ondernemers.

Ondernemers die elkaar belangeloos helpen bij het zetten van hun volgende groeistap dat is de kern van ons bestaan. De pay-it-foward gedachte staat aan de basis van alles dat we doen. Meer hierover lees je in ons manifest.

Nlgroeit is een stichting zonder winstoogmerk