25

dinsdag

juni 2024

ELITE

ELITE is een groeiversneller speciaal voor de meest ambitieuze Nederlandse bedrijven. Exclusief toegankelijk voor bedrijven met een omzet vanaf 10 miljoen euro.

Ontwikkel in 4 maanden een strategie die zorgt voor nieuwe winstgevende groei, je helpt bij het managen en opschalen van nieuwe initiatieven en je bedrijf klaarmaakt voor groei.

Samen met Erasmus Centre of Entrepreneurship en ScaleUp Company ontwikkelde nlgroeit het Nederlandse ELITE-programma.

Leer van experts en spar met andere ondernemers

Ontwikkel jezelf en je strategie met een mix van inspirerende sessies, gesprekken met marktleiders, academici en andere ondernemers. Verrijk je kennis en ontwikkeling nieuwe inzichten als fundament voor de groeiversnelling van je bedrijf.

Maak deel uit van een uniek netwerk

ELITE kenmerkt zich door een persoonlijk en informeel karakter. Naast  het Nederlands netwerk treed je ook toe tot een exclusief internationaal netwerk van topondernemers, leidinggevenden en gelijkgestemden om ook internationaal nieuwe zakelijke kansen te verkennen.

Toegang tot alternatieve financieringsopties

Het ELITE-platform geeft je toegang tot alle informatie en het netwerk dat je nodig hebt wanneer je zoekt naar financiering van je groei. Als lid heb jij daarnaast toegang tot ELITE-exclusieve voordelen.

Je bedrijf internationaal in de kijker

ELITE biedt bedrijven prestige en zichtbaarheid, verder biedt het toegang tot evenementen op de belangrijkste Europese beurslocaties, met de nationale pers, tot het bijwonen van rondetafelgesprekken met belangrijke belanghebbenden van de overheid.

Wat is ELITE?

In het kloppende hart van de Euronext Group, vinden we ELITE, een Europees ecosysteem bedoeld voor private ondernemingen. ELITE functioneert als een versneller van groei en biedt toegang tot private en publieke financiering. Dit wordt bereikt door middel van workshops, coaching en strategische ondersteuning.

Naast de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden en groeistrategieën, stelt ELITE bedrijven in de gelegenheid een breder (internationaal) netwerk te creëren en vergemakkelijkt het de toegang tot (groei)kapitaal.
Dit dynamische ecosysteem telt momenteel meer dan 1.300 bedrijven uit 23 Europese landen. De resultaten spreken voor zich: ELITE-bedrijven hebben samen al meer dan 1.300 bedrijfstransacties ter waarde van ongeveer €20 miljard uitgevoerd. Dit toont aan dat bedrijven in het ELITE-netwerk volop kansen benutten zodra ze toegang krijgen tot de markten.

ELITE - Jop Wolff - nlgroeit

Bekijk waarom Jop Wolff met Workrate het ELITE programma een MBA voor zijn bedrijf noemt

De Europese ELITE gemeenschap

1350

Bedrijven van verschillende groottes en sectoren

23

landen

100

miljard aan totale inkomsten in euro

1e ELITE klas in Nederland

Voor wie is ELITE?

ELITE is er voor ondernemers die op zoek zijn naar een versnelling in hun groei. Omdat het op dit moment niet snel genoeg gaat of omdat de groei gestagneerd is.

Door te werken met kleine groepen (van maximaal 15 bedrijven) en een zorgvuldige selectie van de deelnemers zorgen we ervoor dat je enkel met gelijkgestemde ondernemers bent en hierdoor makkelijk waardevolle relaties opbouwt.

Om in aanmerking te komen voor deelname wordt gekeken naar de omzet (minimaal €10 miljoen), de historische groei en het toekomstpotentieel.

De 2de klas van het Nederlandse ELITE-programma start in juni 2024. De data waarop de Nederlandse modules plaatsvinden zijn:

 • 24 en 25 juni 2024
 • 4 en 5 september 2024
 • 6 en 7 november 2024

Alle sessies vinden plaats in het financiële hart van Nederland, bij Euronext op Beursplein 5 in Amsterdam.

ELITE start over

0Weken0Dagen0Uren

Dit leer je

 • Kennis
  • Ontwikkel je kennis met behulp van experts op het gebied van ondernemerschap en opschalen zoals Justin Jansen, Kees de Jong, Rutger Prent en Tom Mom.
  • Leer van de inzichten en ervaringen van andere ondernemers.
 • Netwerk
  • Werk samen met gelijkgestemden aan je eigen plan
  • Wordt lid van een internationaal netwerk van top ondernemers
 • Kapitaal
  • Toegang tot alternatieve financieringsopties
  • Ontdek de zakelijke matchingsmogelijkheden
  • Financieel advies en IPO-ondersteuning
Jop Wolff (Workrate) bij ELITE
ELITE - Samen met je team werken aan de toekomst van je bedrijf - nlgroeit

Maak kennis met het programma tijdens een informele kennismaking

Misschien vraag je je af of ELITE iets voor jou is? Dan nodigen we je graag uit voor een informele kennismaking met het programma, de betrokken partners en experts en de huidige deelnemers. Op 25 april 2024 ben je van harte welkom bij Erasmus Center of Entrepreneurship in Rotterdam.

Wil je hier meer over weten laat dan hieronder je gegevens achter dan nemen we contact met je op.